Κρίσιμη Κυριακή

0
ekloges diples

Για δήμο Ξάνθης, Περιφέρεια και Ευρωεκλογές

 
Σάββατο 24 Μαΐου 2014. Τελευταία ημέρα πριν από την κρίσιμη Κυριακή της επιλογής τόσο για το δήμο Ξάνθης όσο και για την Περιφέρεια.
 
Για το δήμο Ξάνθης
Δύο οι υποψήφιοι της τελικής «μάχης» Δημαρχόπουλος και Πούλιος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τρόπαιο τη νίκη που οδηγεί στον δημαρχιακό θώκο.
Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι κινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο να εξασφαλίσουν συμμαχίες και να αυξήσουν τις πιθανότητες επικράτησής τους, γνωστού όντως ποιες είναι οι δεξαμενές ψήφων που υπάρχουν.
Το πού θα κριθεί η μάχη είναι κάτι που τα επιτελεία θα πρέπει ήδη να έχουν επισημάνει διότι το μέγιστο ερώτημα τόσο στο δήμο Ξάνθης όσο και την Περιφέρεια είναι πως θα εκφραστούν οι ψήφοι των υπολοίπων παρατάξεων.
 
Η επιλογή για την Περιφέρεια
Δύο είναι και εδώ οι μονομάχοι. Ο Γιώργος Παυλίδης και ο Άρης Γιαννακίδης. Ο Γιώργος Παυλίδης έχει εξασφαλίσει ένα προβάδισμα από τον πρώτο γύρο των εκλογών, όμως η αυριανή αναμέτρηση πρόκειται να εξελιχθεί σε ντέρμπυ με αβέβαιο και απρόβλεπτο το ποιος θα καταφέρει την τελική νίκη.
Στις προηγούμενες ημέρες οι δύο υποψήφιοι είχαν διάφορες συναντήσεις για να «κλείσουν» τις όποιες τρύπες και αδύναμα σημεία τους.
Προφανώς, οι ψηφοφόροι των άλλων περιφερειακών σχημάτων είναι αυτοί που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.
« Ε»
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξάνθης

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα διεξαχθούν οι συνεδριάσεις…