Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Γρήγορη Παστουρμαδόπιτα στο τηγάνι

Γρήγορη Παστουρμαδόπιτα στο τηγάνι

0
pastourmadopita tigani
 
-4 φύλλα κρούστας
-100 γρ, κασέρι Μυτιλίνης
-6 φέτες παστουρμάς ψιλ/μένος
-λίγο ξύσμα λεμονιού
-λίγο λάδι
-1 λιαστή ντομάτα ψιλ/νη
 
Ρίχνουμε λίγο λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε σε μέτρια φωτιά τα 2 φύλλα σουρωτά σε μια στρώση δηλ. το ένα δίπλα στο άλλο. Βάζουμε πάνω στα φύλλα, τον παστουρμά, το ξύσμα, τη λιαστή και τα τυριά. Πάνω βάζουμε τα άλλα 2 φύλλα κατα τον ίδιο τρόπο και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι. Ελέγχουμε αν έχει ροδίσει η βάση, και γυρίζουμε την πίτα μας από την άλλη πλευρά να ψηθεί και από εκεί σε χαμηλή φωτιά. Την σερβίρουμε σε πιατέλα και την κόβουμε όπως την πίτσα
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…