Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Α. Στάμου: Ελληνίδα με μαντήλα υποψήφια ευρωβουλευτής

Α. Στάμου: Ελληνίδα με μαντήλα υποψήφια ευρωβουλευτής

0
stamou

Επισκέφτηκε την Ξάνθη και είχε συνάντηση στην κεντρική πλατεία με γυναίκες μουσουλμάνες

 

Είναι υποψήφια με τους Οικολόγους – Πράσινους

 
 
Την Ξάνθη επισκέφθηκε την Τετάρτη η υποψήφια ευρωβουλευτής των Οικολόγων – Πράσινων κα Άννα Στάμου. Η κα Στάμου συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας που είναι και ο σύζυγός της και είχε συνάντηση με αρκετές μουσουλμάνες γυναίκες στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με τις οποίες και συνομίλησε.
 
Α. Στάμου: Η πρώτη ελληνίδα χριστιανή που φόρεσε μαντήλα του Ισλάμ
Αξιοσημείωτο είναι ότι η κα η Άννα Στάμου είναι η πρώτη Ελληνίδα μουσουλμάνα καθώς από χριστιανή ασπάστηκε την Ισλαμική θρησκεία και φόρεσε μάλιστα μαντήλα. Έτσι επεξηγείται και η ιδιαίτερη σχέση της με τις μουσουλμάνες της Ξάνθης και ίσως και η επίσκεψή της στην Ξάνθη.
Η κα Στάμου σε δηλώσεις της αναφέρει πως γεννήθηκε χριστιανή ορθόδοξη «αλλά βρήκε τις απαντήσεις που έψαχνε» στο Ισλάμ αφού πρώτα για χρόνια μελέτησε όλες τις θρησκείες. Τονίζει δε πως αυτό που την ώθησε να κατέβει ως υποψήφια και να διεκδικήσει μια έδρα του ευρωκοινοβουλίου είναι επιθυμία της να εξασφαλίσει στου μουσουλμάνους της Ελλάδος και της Ευρώπης ίση μεταχείριση. Η κα Στάμου είναι 41 ετών και από το 2004 είναι υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με αντικείμενο τον συντονισμό με όλα τα ΜΜΕ για θέματα που αφορούν τους Μουσουλμάνους της Ελλάδας, τη διοργάνωση όλων των οργανωμένων δράσεων της ΜΕΕ, συνέδρια, ομιλίες κ.λ.π.

Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης ζει σε εικονική πραγματικότητα

Για τετραπλάσιο ρυθμό αύξησης του πληθωρισμού των τροφίμων στην Ελλάδα συγκριτικά με την Ε…