Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επίσκεψη στους «βετεράνους» της ζωής από το Σωτήρη Τσιακίρογλου

Επίσκεψη στους «βετεράνους» της ζωής από το Σωτήρη Τσιακίρογλου

0
tsiakiroglou girokomeio1

Βρέθηκε στο Γηροκομείο για να ευχηθεί στους γέροντες, τη διοίκηση και το προσωπικό, αλλά και να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για την τρίτη ηλικία

 
Δίπλα στους «βετεράνους» της ζωής, αυτές τις άγιες ημέρες του Πάσχα, προκειμένου να ευχηθεί στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο Ξάνθης, βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Ξάνθης Σταυρούπολης Σωτήρης Τσιακίρογλου.
Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, στελέχη και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, περιηγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος από τον πρόεδρο του Γιάννη Παπαχρόνη, ο οποίος του παρέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γηροκομείο και συνίστανται κυρίως στα οικονομικά και ιδιαίτερα στην αναζήτηση πόρων για τις λειτουργικές δαπάνες του ιδρύματος.
Ο Σωτήρης Τσιακίρογλου αφού εξήρε τις προσπάθειες της διοίκησης του γηροκομείου, για την διατήρηση της εικόνας του σε υψηλό επίπεδο και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους γέροντες, εξέθεσε στον κ. Παπαχρόνη τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, που αφορούν στην τρίτη ηλικία. Επεσήμανε πως σ’ αυτές συγκαταλέγεται μια σειρά δράσεων για τους ηλικιωμένους, οι οποίες προσανατολίζονται στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ποιότητας ζωής των γηραιότερων συνδημοτών μας, με την ενίσχυση και στήριξη των υφιστάμενων προνοιακών δομών καθώς και την δημιουργία κινήτρων δημιουργικής ενασχόλησης σε εθελοντική βάση, προκειμένου να αισθάνονται χρήσιμοι και παραγωγικοί στην κοινωνία.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκδήλωση με θέμα τη βία στα σχολεία από την ΕΛΜΕ Ξάνθης και τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης

Θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» σήμερα το απόγε…