2 μεγάλα καρότα καθαρισμένα και βρασμένα
1 Κούπα λάδι
4 αυγά
2 κούπες ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι
1 κ,σ. κόρν φλάουερ
1 μπέικιν
1 βανίλια
Για το γλάσο
1 κουτί ζαχαρούχο
1. κ.σ. μαργαρίνη
2 κ. σ. κακάο
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέκιν και το κόρν φλαουρ. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας 24αρα και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Ανέβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε τα βρασμένα καρότα σε μούλτι και τα πολτοποιούμε. Σε μια λεκάνη βάζουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια και χτυπάμε λίγο να στρατέψουν, και ρίχνουμε το καρότο. προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και το χτυπάμε με το μίξερ λίγο ακόμη. Ανακατεύοντας ρίχνουμε και το αλεύρι. Βάζουμε το μίγμα στην φόρμα και ψήνουμε για 40 λεπτά. Το κοιτάμε με το ξυλάκι αν έχει ψηθεί μέσα, αν όχι το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε για αλλά 15 λεπτά και το ξανακοιταζουμε με το ξυλάκι. Βγάζουμε από τον φούρνο αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε το γλάσο. Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα, τη μαργαρίνη και το κακάο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά ακόμη πριν γλασάρουμε το γλυκό μας.