Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Δεκατέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική εξόρμηση στην ΑΜΘ

Δεκατέσσερις συλλήψεις σε αστυνομική εξόρμηση στην ΑΜΘ

0
astynomikoi peripoliko-web
Έκτακτη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε περιοχές της Περιφέρειας με αυξημένη εγκληματικότητα
 
 
 
Γενική αστυνομική εξόρμηση με τη μορφή έκτακτης αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας  
Η εξόρμηση είχε στόχο την πρόληψη και την καταστολή εγκληματικών συμπεριφορών καθώς και την αντιμετώπιση προβλημάτων ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος και επικεντρώθηκε σε σημεία της περιφέρειάς μας, στα οποία παρατηρούνται αυξημένα ποσοστά παραβατικότητας.
Για την πραγματοποίησή της, συμμετείχε προσωπικό των Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας, Αλλοδαπών, Τροχαίας και εξειδικευμένο προσωπικό των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίωξης Ναρκωτικών των υφιστάμενων Αστυνομικών Διευθύνσεων (Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας).
Πιο αναλυτικά στην εξόρμηση αυτή:
•Διατέθηκαν 175 αστυνομικοί και 80 οχήματα συνολικά για την επιχειρησιακή δράση σε ολόκληρη την Περιφέρεια.
•Ελέγχθηκαν 1.822 άτομα, καθώς και 1.674 οχήματα συνολικά σε όλη την Περιφέρεια.
•Προσήχθησαν 69 άτομα (49 ημεδαποί και 20 αλλοδαποί).
•Διαπιστώθηκαν συνολικά και βεβαιώθηκαν 214 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 29 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 13 για λοιπά ποινικά αδικήματα και 2 παραβάσεις περί απαγόρευσης του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
•Συνελήφθησαν 14 άτομα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν 1 άτομο για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, 7 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 3 άτομα για κλοπές – διαρρήξεις, 2 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και 1 άτομο διωκόμενο με καταδικαστική απόφαση.
•Κατασχέθηκαν συνολικά 1,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 σιδηροτροχιά, το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ, 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 3 κινητά τηλέφωνα.
Η αστυνομική διεύθυνση της ΑΜΘ ενημερώνει ότι οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν σε αμείωτο ρυθμό σε όλη την Περιφέρεια, με βάση τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…