Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Οριστική ρήξη Τσέπελη – Κοντού

Οριστική ρήξη Τσέπελη – Κοντού

0
tsepelis 5
 
 

Αιχμηρή δήλωση από τον βουλευτή». Ουδέν σχόλιο από τον Τσέπελη. Απομένει ο Μπένης…

 

Άστεγος και αδέσμευτος δηλώνει ο Φανουράκης: « Θα σκεφτώ σαν πολίτης αυτής της πόλης…Δεν έχω καμιά δέσμευση αφού δεν υπάρχει η παράταξη Στυλιανίδη»!

 
 
Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες και ώρες στο παρασκήνιο του προεκλογικού σκηνικού που έχουν πρωταγωνιστή τον Μανώλη Τσέπελη. Ο ίδιος και η «ομάδα» του όπως την αποκαλεί έχουν αρχίσει έναν μαραθώνιο διαπραγματεύσεων προκειμένου να βρουν στέγη μεταξύ των δύο κομματιών της δημοτικής παράταξης Στυλιανίδη ήτοι Δημαρχόπουλος – Μπένης όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον κ. Τσέπελη και την ομάδα του παρότι αδιαμφισβήτητα κουβαλούν μια σημαντική «προίκα» σε ψήφους!
 
Δήλωση Κοντού με …νόημα
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μανώλης Τσέπελης είχε δυο συναντήσεις με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα ενώ η δήλωση Κοντού την Παρασκευή ουσιαστικά του«κλείνει την πόρτα» και μάλιστα με απαξιωτικό τρόπο στον συνδυασμό Δημαρχόπουλου, καθότι είναι κοινό μυστικό ότι ο ίδιος και το περιβάλλον του πρόσκεινται και στηρίζουν αυτό τον συνδυασμό.
«Ο κύριος Τσέπελης, μπορεί να κάνει ότι θέλει, ο καθένας από μας, είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις επιλογές του….Δεν με αφορά η περίπτωσή του από κάθε άποψη!», είναι η δήλωση του κ. Κοντού, η οποία εκτός από απαξίωση κρύβει και ενόχληση η οποία σύμφωνα με πληροφορίες απορρέει από κάποια λόγια και κινήσεις του Μανώλη Τσέπελη που είχαν στόχο να διεμβολίσουν και να αποδυναμώσουν τον κ. Κοντό δημιουργώντας ένα πυρήνα από το περιβάλλον του για …λογαριασμό του συνδυασμού του Μπένη. Ο κ. Τσέπελης δεν επιβεβαιώνει καμιά πληροφορία παρά μόνο ότι συναντήθηκε και συζήτησε με τον κ. Δημαρχόπουλο και ούτε δέχτηκε να σχολιάσει την δήλωση Κοντού. Περιορίστηκε μόνο να πει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιον απ’ τους δυο θα υποστηρίξει και να κάνει μια γενικόλογη δήλωση ότι τα κριτήριά του ως προς την επιλογή του είναι οι προγραμματικές θέσεις που δίνουν προτεραιότητα στον κοινωνικό τομέα και στην απορρόφηση κονδυλίων: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να σκύψουμε στα προβλήματα του κόσμου και να αναπτύξουμε κοινωνικές δράσεις. Επίσης πρέπει να είμαστε έτοιμοι σαν δήμος με ώριμες μελέτες για την απορρόφηση κονδυλίων». Ο κ. Τσέπελης τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τον κ. Μπένη και πιθανότατα η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητήσουν δεν θα είναι μόνο αυτή.
 
Άστεγος και αδέσμευτος δηλώνει ο Φανουράκης
«Θέλω να πεισθώ για ν’ αποφασίσω. Τους ξέρω σαν συνεργάτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δημοτικός σύμβουλος είναι καλός και για δήμαρχος » είναι η απάντηση Φανουράκη στο δίλημμα Μπένης – Δημαρχόπουλος (ή άλλως πως…μήπως;). Παράλληλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το ότι διαμελίστηκε η παράταξη Στυλιανίδη ενώ από την άλλη πλευρά αναγνωρίζει ότι αυτό τον αποδεσμεύει: «Ναι ήθελα να είναι ενιαία η παράταξη δεν έγινε καμιά ουσιαστική προσπάθεια προσέγγισης πλην του Μανώλη Τσέπελη που έκανε πίσω…Θα σκεφτώ σαν πολίτης αυτής της πόλης…Δεν έχω καμιά δέσμευση αφού δεν υπάρχει η παράταξη Στυλιανίδη»!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@emrpos.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δίχασε η συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης σε ελληνοβουλγαρικό πρόγραμμα γαστρονομίας

Το καταψήφισε η αντιπολίτευση στην Δημοτική Επιτροπή εκφράζοντας τις διαφωνίες της για την…