Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Δημήτρης Σταρόβας «τσέκαρε»… «Διαβατήριο στα Τέμπη»

Ο Δημήτρης Σταρόβας «τσέκαρε»… «Διαβατήριο στα Τέμπη»

0
starovas
 

Ανέκδοτα, χορός, μουσική, σκετσάκια και μια…διαμαρτυρία είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της πόλης στην μουσικοθεατρική παράσταση το βράδυ της Τετάρτης

 

Δ. Σταρόβας: «Το κοινό της επαρχία είναι πιο θερμό, πιο εκδηλωτικό, πιο αυθόρμητο»

 
 
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης με σκοπό να παρακολουθήσει την πολυσυζητημένη παράσταση «Διαβατήριο στα Τέμπη» με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι δύο καλλιτέχνες μαζί με την Κωνσταντία Χριστοφορίδου, τον Γιώργο Χατζή και τον Βαγγέλη Γιαννάκη ενώνουν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους και συμπράττουν σε μια μουσικοθεατρική εμφάνιση, μια συμπαντική προσέγγιση του Βορρά, με τίτλο “Διαβατήριο Στα Τέμπη”, που φιλοδοξεί να χαράξει νέα σύνορα στο χώρο της τέχνης αλλά και στην τέχνη του χώρου. Επί σκηνής παρέλασαν μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, σπάνια ζώα, ενώ special guest star, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ήταν ο Ντίμης Σουξές. Το «Ε» «τρύπωσε» στα καμαρίνια και μίλησε με τους δύο πρωταγωνιστές της παράστασης με σκοπό να μάθει πως νιώθουν που αποτελούν μέρος του προγράμματος, ενός από τους πιο σημαντικούς θεσμούς της πόλης.
 
Ξάνθη…ένας γνώριμος προορισμός
Ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την επίσκεψη τους στην πόλη μια τέτοια περίοδο ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. «Νιώθω πολύ ωραία απόψε. Γενικότερα είναι πολύ όμορφα στην πόλη της Ξάνθης, ακόμα και τις μέρες που δεν είναι καρναβάλι, γιατί έχει ωραία ζωή. Με το που άκουσα ότι θα παίξουμε Ξάνθη και ειδικά την περίοδο του Καρναβαλιού πήδηξα πάνω από την χαρά μου» αναφέρει στο «Ε» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση λίγο πριν βγει στην σκηνή. Όσον αφορά το κοινό της επαρχίας ο ίδιος σημειώνει «Όταν παίζεις στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη που ο άλλος έχει πολλές δυνατότητες επιλογής είναι πολύ φυσιολογικό να είναι και λίγο ψυχρός, ενώ σε μια μικρότερη πόλη όπως είναι η Ξάνθη και η Αριδαία, που σε βλέπουν μια στο τόσο είναι λογικό να έχουν μια πιο θερμή ανταπόκριση».
Οικεία στην πόλη μας νιώθει και ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος μιλώντας στο «Ε» μεταξύ άλλων αναφέρει: «Νιώθω πολύ οικεία, γιατί είναι πόλη που είναι από τις αγαπημένες μου και αποτελεί συχνό προορισμό επίσκεψης. Έρχομαι πολλές φορές και χωρίς δουλειά. Νιώθω οικεία και στο θέατρο του συγκεκριμένου θεάτρου, καθώς είχαμε παίξει με τους άγαμους παλαιότερα. Η αλήθεια είναι ότι γενικότερα πάνω από την Λάρισα νιώθω μια χαρά». Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν το κοινό της επαρχίας είναι όντως πιο θερμό και αν αυτό του αρέσει ο ίδιος απαντά: «Το κοινό της επαρχίας είναι πιο θερμό, πιο εκδηλωτικό, πιο αυθόρμητο. Γενικότερα μας αρέσει να παίζουμε, αλλά αν τύχει να είναι και η ανταπόκριση μεγάλη αισθάνεσαι πολύ καλύτερα, γι’ αυτό και μου αρέσουν οι πιο μικροί χώροι».
Γεωργία Ταραξοπούλου
  • afisa karnavali

    Άρχισαν τα «όργανα» του καρναβαλιού

       Στην τελική ευθεία της διοργάνωσης μπαίνει ο Δήμος Ξάνθης. Την Παρασκευή συνε…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…