Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Καραμελόπιτα

Καραμελόπιτα

0
karamelopita
 
 
8 γρ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. αλεύρι
5 αυγά
200 γρ. ζάχαρη
500 γρ. γάλα
200 γρ. γλυκόζη
 
Λιώνουμε την ζάχαρη μέχρι να γίνει καραμέλα και να πάρει σκούρο χρώμα. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε για λίγο το μείγμα να κρυώσει και προσθέτουμε το αλεύρι, τα αυγά και το μπέικεν πάουντερ. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 170 οC για 20- 25 λεπτά.
Αφού ψηθεί πασπαλίζουμε από πάνω με μαύρη ζάχαρη, καίμε τη ζάχαρη με το φλόγιστρο και σερβίρουμε.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…