Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Διαψεύδει ο Παυλίδης διαρροές από το συνδυασμό του

Διαψεύδει ο Παυλίδης διαρροές από το συνδυασμό του

0
Nomarxis 15-empros
 

Παραδέχεται ότι κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που δεν τους όρισε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες

 

«Άναψαν» οι συζητήσεις από τις θέσεις και τις απουσίες περιφερειακών συμβούλων του Παυλίδη και του Γιαννακίδη αντίστοιχα στο πρόσφατο συμβούλιο

 
 
Διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Αναγέννηση» Γιώργος Παυλίδης τις φημολογούμενες διαρροές υποψηφίων από τον συνδυασμό του. Σε δηλώσεις του στο «Ε» διευκρινίζει ότι το όλο θέμα δημιουργήθηκε από «μισθοφόρους του κ. Γιαννακίδη» με σκοπό να ανακόψουν την νικηφόρα πορεία του συνδυασμού του, ωστόσο παραδέχεται ότι μια ομάδα 1 – 2 υποψηφίων του έχουν εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά τους επειδή δεν τους όρισε αντιπεριφερειάρχες εννοώντας προφανώς τον περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης Κώστα Μιχελή που ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στις εκλογές του 2010 και έχει αντικατασταθεί.  
 
Πνέει τα μένεα ο Γιώργος Παυλίδης
Ο συνδυασμός μας έχει μια τεράστια δυναμική. Αυτό έχει πανικοβάλλει την πλευρά του Άρη Γιανναδίδη που έχει βάλει τους μισθοφόρους του να διασπείρουν στρεβλές ειδήσεις. Ας δουν πόσοι ήταν οι απόντες από το συνδυασμού του Γιαννακίδη στο περιφερειακό συμβούλιο και μετά να μιλήσουν για δικές μας διαρροές. Να’ ναι βέβαιοι ότι τίποτε δεν μπορεί να ανακόψει την νικηφόρο πορεία του συνδυασμού μας. Θα είναι μια πολύ μεγάλη νίκη! Σε δελτίο που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κ. Παυλίδη γίνεται λόγος για «μισθοφόρους κονδυλοφόρους» και «στημένα δημοσιεύματα».
 
Οι θέσεις και οι απουσίες ….
Να σημειώσουμε ότι – σύμφωνα με πληροφορίες μας –   η εικόνα που παρουσίαζε ο συνδυασμός του κ. Παυλιδη στον προχθεσινό περιφερειακό συμβούλιο ως προς την επιλογή των θέσεων από μερικούς του συμβούλους ήταν αυτό που πυροδότησε φήμες ότι ο κ. Μιχελής με μια ομάδα συμβούλων επιχειρεί να διασπάσει το συνδυασμό Παυλίδη και να κατεβεί ως επικεφαλής. Συγκεκριμένα οι τρεις Παυλίδης – Μαρκόπουλος, Πέτροβιτς καθόταν κανονικά στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης με τους υπόλοιπους όμως Αραμπατζή, Μιχελή, Μωϋσίδη, Παπαδόπουλο να τους χωρίζει ένα …κενό τριών θέσεων μεταξύ τους! Αυτό σε συνδυασμό με παλαιότερες δηλώσεις του κ. Μιχελή εκλήφθηκε ως …σύσταση ομάδας μέσα στον συνδυασμό Παυλίδη.
Κι αν ο συνδυασμός του Παυλίδη παρουσίαζε αυτή την εικόνα στο περιφερειακό συμβούλιο ο συνδυασμό του Άρη Γιανναδίκη ήταν …απών καθώς μετρούσε 17 απουσίες. Αυτό όμως δεν εκλήφθηκε ως έκφραση δυσαρέσκειας ή διαρροών από τον συνδυασμό Γιαννακίδη!
Στο δια ταύτα: Η αναμέτρηση μεταξύ Γιαννακίδη – Παυλίδη αναμένεται σκληρή και γι αυτό επιστρατεύονται όλα τα …μέσα!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxnathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…