Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Στο παρά 5’ βασίλισσα του καρναβαλιού η Ευαγγελία Αραβανή

Στο παρά 5’ βασίλισσα του καρναβαλιού η Ευαγγελία Αραβανή

0
aravani1
 

Το… ξέρανε, λέει, αλλά δε το ανακοινώνανε

 

Καταφτάνει το πρωί της Κυριακής και θα διαλέξει μόνη της το φόρεμά της, σε συνεννόηση με σχεδιαστή

 
 
Κάτι λιγότερο από τρία εικοσιτετράωρα πριν την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης ανακοινώθηκε και η βασίλισσα του Καρναβαλιού για το 2014 και το όνομα αυτής Ευαγγελία Αραβανή. Πρόκειται για το μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και στη συνέχεια εμφανίστηκε ως συμπαρουσιάστρια και παρουσιάστρια σε εκπομπές της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης, καθώς και στο Dancinh with the Stars.
Ο Μανόλης Φανουράκης ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook το όνομα της φετινής βασίλισσας του καρναβαλιού χθες το μεσημέρι, αλλά σε τηλεφωνική μας επικοινωνία είπε ότι το γνωρίζανε, αλλά δε το ανακοινώνανε για… διαφημιστικούς λόγους.
Όπως μάθαμε επίσης, η βασίλισσα του καρναβαλιού Ευαγγελία Αραβανή, που θα έρθει στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής, θα πληρωθεί από τον προϋπολογισμό των ΘΛΕ, ο οποίος δε θα επιβαρυνθεί πάντως με την αμφίεσή της, καθώς η ίδια θα κανονίσει σε συνεννόηση με σχεδιαστή τι θα φοράει.
Στη διάρκεια της παρέλασης θα βρίσκεται παραδοσιακά στο δεύτερο άρμα, μετά το βασιλιά καρνάβαλο και μετά την ολοκλήρωσή της θα βρεθεί στην εξέδρα των επισήμων για να δώσει συνεντεύξεις για τις εντυπώσεις της.
 
Η μετάδοση της παρέλασης ξεκινά στις 13.30 από τη ΝΕΡΙΤ
Τελικά έγινε συμφωνία με τη ΝΕΡΙΤ που «τα σπασε» με το πατρινό καρναβάλι και ζητούσε να ξεκινήσει η παρέλαση στις 12 μμ, οπότε η μετάδοση θα ξεκινήσει στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής και θα διαρκέσει ως τις 16.00.
 
Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…