Για τη ζύμη
1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις
120 γραμμάρια βούτυρο
1 αυγό
1/4 κούπας νερό χλιαρό
3/4 κούπας γάλα χλιαρό
1/4 κούπας ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 φακελάκι ξερή μαγιά
2 κούπες ελιές κομμένες και καθαρισμένες
Για την επικάλυψη παρμεζάνας
60 γραμμάρια βούτυρο φυτικό
½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις, τα 120 γραμμάρια βούτυρο, το 1 αυγό, το 1/4 κούπας νερό χλιαρό, τα 3/4 κούπας γάλα χλιαρό, την 1/4 κούπας ζάχαρη, την 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι, το 1 φακελάκι ξερή μαγιά, τις 2 κούπες ελιές κομμένες και καθαρισμένες και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά μας, Στη συνέχεια μεταφέρουμε την ζύμη σε αλευρωμένο πάγκο και συνεχίζουμε να ζυμώνουμε δυνατά μέχρι να γίνει η ζύμη μας λεία. Αν δούμε ότι κολλάει στα χέρια μας ρίχνουμε περισσότερο αλεύρι. Τοποθετούμε την ζύμη σε ένα μπολ που να κλείνει και την αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 40 λεπτά σε ζεστό μέρος ή για 10 λεπτά στους 150 βαθμούς στο φούρνο μας. Ύστερα χωρίζουμε σε 24 κομμάτια.
Πριν βάλουμε τα ψωμάκια στο φούρνοβουτάμε κάθε κομμάτι στο βούτυρο και ύστερα πασπαλίζουμε με λίγο τυρί παρμεζάνας για να κάνει κρούστα! Τοποθετούμε συμμετρικά σε ένα ταψί και ψήνουμε για 30 – 35 λεπτά στους 170-180 βαθμούς.