Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 9.300 ευρώ σε 25 μαθητές

9.300 ευρώ σε 25 μαθητές

0
arista
 

 Ο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης χορήγησε για 39η χρονιά οικονομική ενίσχυση στους άριστους μαθητές


Ο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης συνεχίζοντας, για τριακοστή ένατη χρονιά, το θεσμό των υποτροφιών που έχει καθιερώσει, επιβράβευσε και φέτος άριστους μαθητές και φοιτητές του Νομού μας, οικονομικά αδύναμους, που διακρίθηκαν με βάση την επίδοση τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013. Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την ανάδειξη της αριστείας και προσπαθεί να συμβάλλει στην επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για τους νέους, που πρωτεύουν και μοχθούν καθημερινά.
Οι φετινές υποτροφίες χορηγήθηκαν σε μια σεμνή αλλά ζεστή εκδήλωση, που διοργανώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2013 στη Στέγη Πολιτισμού της ΦΕΞ. Το συνολικό ποσό που δόθηκε στους 25 μαθητές Γ’ Γυμνασίου-Λυκείου και φοιτητές ανέρχεται στο ύψος των 9.300 ευρώ, τα οποία προήλθαν από τις συνδρομές των μελών του Συνδέσμου, τη συμμετοχή των μελών και των φίλων του στις δραστηριότητες του, καθώς και από τους χορηγούς του.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στην Ορεστιάδα την Πέμπτη για πρόγραμμα κατοικιών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ν. Δένδιας

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο κ. Δένδιας είχε ανακοινώσει την κατασκευή 700 νέων κατοικιώ…