Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Στο… ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ντιέ

Στο… ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Ντιέ

0
die2-empros
 

 «Ξένο σώμα» για τη Skoda Ξάνθη θεωρείται ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος

 

Δεν προχώρησε το «φλερτ» με τον Στέφεν Σάντεϊ – Στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας υπέγραψε ο Νιγηριανός

 
 
 Στο… ψάξιμο για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Σερζ Ντιέ βρίσκεται η Skoda Ξάνθη, καθώς όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες αναμένεται και το τυπικό μέρος του «διαζυγίου» ανάμεσα στην ομάδα και τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή.
Ο Ντιέ δεν έχει επιστρέψει ακόμη από τις διακοπές, ενώ όπως αποκάλυψε και ο Ράινερ Μάουρερ στις δηλώσεις του, με έγγραφο απολογήθηκε για την απουσία του αναφέροντας σε αυτό ότι ¨με χρειάζεται η οικογένειά μου και δεν μπορώ να επιστρέψω αυτή τη στιγμή¨.
Με αυτή την τροπή που πήραν τα πράγματα φαίνεται ότι το «γυαλί» ανάμεσα στη Skoda Ξάνθη και τον Ντιέ δεν έχει μόνο ραγίσει αλλά έχει… σπάσει και πλέον είναι σχεδόν δεδομένο ότι έχει αποκλειστεί η επιστροφή του στις προπονήσεις και στις υπηρεσίες της ομάδας.
Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μάλιστα απολογήθηκε τη Δευτέρα (06/01) μέσω επιστολής στους διοικούντες της ξανθιώτικης ομάδας ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, καθώς ενημέρωσε πως για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν δύναται αυτή την περίοδο να επιστρέψει στην Ξάνθη και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο παρακαλώντας για την κατανόηση του προβλήματος που τον κρατάει κοντά στους δικούς του στη Γαλλία.
Έτσι η θητεία του Σερζ Ντιέ στη Skoda Ξάνθη αναμένεται να έχει άδοξο τέλος, μετά από ένα χρόνο παρουσίας κατά τον οποίο το όνομα του παίκτη έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, λόγω της προσφοράς του στην ομάδα.
Σημειωτέον πως ο Ντιέ δεσμεύεται με συμβόλαιό με τη Skoda Ξάνθη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.
 
Δεν προχώρησε το «φλερτ» με τον Στέφεν Σάντεϊ
 Με τις παραπάνω εξελίξεις να είναι γνωστές εδώ και λίγες ημέρες η Skoda Ξάνθη είχε αρχίσει ήδη την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντιέ για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το «Ε» την προηγούμενη εβδομάδα η πρώτη «κρούση» είχε γίνει στον 25χρονο Νιγηριανό Στέφεν Σάντεϊ, με το «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές όμως να μην προχωρά, καθώς ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση που του έκανε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την βουλγαρική ομάδα να αποσπά την υπογραφή του παίκτη σε 18μηνο συμβόλαιο.
Έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται ενώ πολύ σύντομα αναμένονται και οι ανακοινώσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή.
Εκτός του παίκτη που θα ενισχύσει το κέντρο, η ξανθιώτικη ομάδα κινείται και για έναν που θα μπορεί να παίξει ως ¨στόπερ¨ και ως πλάγιος μπακ, όμως αυτή η μεταγραφή θα προχωρήσει ανάλογα με την εξέλιξη της πρώτης μετεγγραφικής κίνησης ή εάν αποχωρήσει ακόμη ένας παίκτης από την άμυνα της Ξάνθης…
 
Να αντιστρέψουν το κλίμα
 Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τη Skoda Ξάνθη. Ο τρόπος που ήρθε η ήττα (1-2) από τον Π.Α.Ο.Κ. πίκρανε τους γηπεδούχους και δεν τους επέτρεψε να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στον β’ γύρο. Στη συνέχεια ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια – με τα δύο επόμενα να είναι εκτός έδρας – αλλά το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αντιστρέψουν άμεσα την αίσθηση που αφήνουν οι δύο τελευταίες ήττες.
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της κυριακάτικης αναμέτρησης ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στους τομείς της τεχνικής και της κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι τραυματίες Χοσέμι και Κομεσίδης, ενώ ο Χούλιαν Ντε Γκούζμαν συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί σε πιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα απουσιάσει. Στα θετικά η επιστροφή του Κώστα Φλίσκα μετά την μία αγωνιστική της τιμωρίας του.
* Χθες οι ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθη είχαν ρεπό και η επιστροφή τους έχει προγραμματιστεί για σήμερα με διπλή προπόνηση ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου «Ελ Θράκικο» με τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.
 
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…