1 πακέτο έτοιμη ζύμη σφολιάτα
γέμιση γαλοπούλας
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
½ φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
1 φλιτζ. γραβιέρα, τριμμένη
1 φλιτζ. φέτα ή μυζήθρα, τριμμένη
1 μικρό ματσάκι δυόσμο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σοτάρουμε σε φαρδύ τηγάνι τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο ώσπου να ζεσταθούν. Προσθέτουμε τη γέμιση και συνεχίζουμε για 4-5 λεπτά το ανακάτεμα. Σβήνουμε με το κρασί και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Ανακατεύουμε τη γέμιση καλά με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε μέσα το πρώτο φύλλο της σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο της σφολιάτας, λαδώνουμε την επιφάνειά της και ψήνουμε την πίτα για 30 λεπτά, ώσπου να ροδίσει.