Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μμμμ σοκολάτα απ’ τα χεράκια τους!

Μμμμ σοκολάτα απ’ τα χεράκια τους!

0
sokolata fex1-web
 

 Έφτιαξαν μυθικές σοκολάτες τα παιδιά της ΦΕΞ και πήραν και τον τίτλο του master chef!

 

Ήταν μια …σοκολατένια γιορτή της ΦΕΞ και του Ζαχαροπλαστείου «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»

 

 
Λιωμένη σοκολάτα ανακατεμένη με αμύγδαλα, με ρόδι, με μύρτιλα, με υποφαές και με κράνα…μύριζε την Κυριακή το Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ. Λευκοί σκούφοι, μαστοριά, γέλια και τιτιβίσματα και χέρια και μουτράκια βουτηγμένα στη σοκολάτα…Ήταν οι 20 μικροί μαθητές που στελεχώνουν τα παιδικά τμήματα της ΦΕΞ που μυήθηκαν στην τέχνη της παρασκευής σοκολάτας από τον ζαχαροπλάστη του «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» Στέλιο Αρσενίου και κέρδισαν και τον τίτλο του …master chef!
 
Έφτιαξαν μυθική σοκολάτα με τα χεράκια τους
Οι μικροί chef ακλουθώντας τις οδηγίες του κ. Αρσενίου έλειωσαν την κουβερτούρα υγείας και έφτιαξαν τις σοκολάτες που του αρέσουν και κατόπιν την δοκίμασαν. Ήταν μια …σοκολατένια γιορτή και ένα «τάμα» της ΦΕΞ και του Ζαχαροπλαστείου «ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» απ’ τις γιορτές της Π. Πόλης όταν υποσχέθηκαν στους μικρούς τους φίλους ότι θα τους δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους σοκολάτες. Στο τέλος της γλυκιάς εκδήλωσης σ’ όλα τα παιδιά απονεμήθηκε ο τίτλος του master chef και επειδή …ζήλεψαν και οι γονείς τους, τους απονεμήθηκε κι αυτούς (για να μην μείνουν παραπονεμένοι)
Η ίδια εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο ουζερί «Όπως παλιά» Τα παιδιά θα παρασκευάσουν και πάλι σοκολάτες ακούγοντας ένα παιδικό διήγημα ενώ θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις!
Να σημειώσουμε ότι για τις μέρες της Αποκριάς η ΦΕΞ και το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ προγραμματίζουν ανάλογη εκδήλωση με παρασκευή χαλβά σιμιγδαλένιου!!!
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Από ‘δώ ως το φεγγάρι»: Ένα εργαστήριο για παιδιά από το Residui Teatro της Ισπανίας

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 11:00-13:30  στο Σπίτι Πολιτισμού της ΦΕΞ Η Φιλοπρόο…