-4 μανιτάρια πορτομπέλο
-30 ml ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια
-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
-150 γρ. σπανάκι
-100 γρ. κατσικίσιο τυρί καλυμμένο με πιπέρια
-φυλλαράκια άνηθου
Προθερμαίνουμε το γκριλ. Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4 – 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα στα μανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε τα μανιτάρια στο γκριλ για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε συνοδεία φρέσκου ψωμιού.