Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί

0
manitaria spanaki
 
 
-4 μανιτάρια πορτομπέλο
-30 ml ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδου, σε φετάκια
-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, σε καρέ
-150 γρ. σπανάκι
-100 γρ. κατσικίσιο τυρί καλυμμένο με πιπέρια
-φυλλαράκια άνηθου
 
Προθερμαίνουμε το γκριλ. Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για περίπου 4 – 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε, μοιράζουμε το μείγμα στα μανιτάρια, τα καλύπτουμε με το κατσικίσιο τυρί και ξαναβάζουμε τα μανιτάρια στο γκριλ για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει το τυρί. Πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με φυλλαράκια άνηθου και σερβίρουμε συνοδεία φρέσκου ψωμιού.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…