Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 81χρονος σάτυρος αποπλάνησε 9χρονο αγόρι

81χρονος σάτυρος αποπλάνησε 9χρονο αγόρι

0
apoplanisi
 

 Συνέβη το Σάββατο στην περιοχή του Κασκανέ. Ευτυχώς έγινε αντιληπτός από περαστικούς που ειδοποίησαν την αστυνομία

 

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και πριν προλάβει να τελέσει την εγκληματική του πράξη

 
 
Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, η είδηση της απόπειρας αποπλάνησης με σκοπό τον σεξουαλικό βιασμό ενός 9χρονου αγοριού από έναν 81χρονο! Η τύχη ήταν με το μέρος του παιδιού καθώς εκείνη τη στιγμή περνούσε από εκεί ένα ζευγάρι που ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον επίδοξο βιαστή πριν τελέσει την εγκληματική πράξη του.
 
Συνέβη το Σάββατο στον Κασκανέ
Η αστυνομία της Ξάνθης καθώς και η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση επιβεβαίωσαν το γεγονός που συνέβη το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κασκανέ (συνοικισμός κοντά στο Δροσερό). Όμως οι πληροφορίες δίνονται με το σταγονόμετρο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του μικρού αγοριού.
Ωστόσο σύμφωνα με το xanthipress που μετέδωσε πρώτο την είδηση κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας υποσχέθηκε στο μικρό αγόρι ότι θα του δώσει 4 ευρώ προκειμένου να υποκύψει στις ορέξεις του! Μάλιστα το οδήγησε σε ερημική περιοχή αφαίρεσε τα ρούχα του και του παιδιού και ευτυχώς έγινε αντιληπτός από το ζευγάρι πριν προλάβει να το βιάσει. Η αστυνομία τον βγήκε γυμνό και τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω…
 
Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου
Το αγοράκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και πιστοποιήθηκε ότι δεν το είχε βιάσει. Ο 81χρονος οδηγήθηκε στο εισαγγελέα πρωτοδικών. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου και κατόπιν θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο οποίος και θ’ αποφασίσει ή όχι την προφυλάκιση του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται «για άτομο με διαταραγμένες σεξουαλικές προτιμήσεις» αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει την αστυνομία. Να σημειώσουμε ότι τόσο ο 81χρονος όσο και το 9χρονο αγόρι είναι αθίγγανοι.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…