Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ο πρώην Δήμαρχος Λύσσης επίτιμος δημότης του Αυξεντίου

Ο πρώην Δήμαρχος Λύσσης επίτιμος δημότης του Αυξεντίου

0
ttofias1-web
 
 Ο Δήμος Αβδήρων τίμησε τον κ. Ττοφιά, θέλοντας να ευχαριστήσει για την άριστη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια
 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αυξέντιο, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου του οικισμού

 
 
Με αφορμή την ετήσια πανήγυρη για τον Εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στον οικισμό του Αυξεντίου το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αβδήρων τίμησε τον πρώην Δήμαρχο Λύσσης, Ανδρέα Ττοφιά, ως επίτιμο δημότη για την άριστη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Η σεμνή εκδήλωση έλαβε χώρα λίγο μετά την Θεία Λειτουργία και την κατάθεση στεφάνων στον χώρο εκδηλώσεων του Ναού. Ο κ. Ττοφιάς παρέλαβε τιμητική πλακέτα και δεκάδες δώρα από το Δήμο, την Εκκλησιαστική Επιτροπή, καθώς και από συλλόγους.
 
Ιδιαίτερα συγκινημένος ο πρώην Δήμαρχος Λύσσης
«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος μας Γιορτάζει εδώ στο Αυξέντιο τον πολιούχο του οικισμού. Βέβαια σήμερα είχαμε μια ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχουμε κοντά μας τον πρώην Δήμαρχο του Δήμου Λύσσης, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και έχουμε κάνει πάρα πολλές κοινές δράσεις, όπως είναι η αδερφοποίηση, η προτομή του Αυξεντίου, το κέντρο ανάδειξης Ιστορικής Μνήμης, ανταλλαγές αποστολών. Θέλοντας να τον τιμήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε για όλη αυτή την άριστη συνεργασία, ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αβδήρων αποφάσισε να τον κηρύξουμε επίτιμο δημότη του Δήμου Αβδήρων και ειδικά του οικισμού Αυξεντίου» αναφέρει σχετικά με την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης.
Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο κ Ττοφιάς ο οποίος θέλοντας να ευχαριστήσει τον κ. Τσολακίδη για την τιμή που του κάνανε και να τον συγχαρεί για αυτή του την πρωτοβουλία δήλωσε: «Είμαι βαθειά συγκινημένος αυτή τη στιγμή, γιατί και εγώ πρόσφυγας πρώτης γενιάς από την Κύπρο τιμούμε από πρόσφυγες 2ης και 3ης γενιάς του Δήμου Αβδήρων. Θα είναι πάντα στην μνήμη μου βαθειά χαραγμένες αυτές οι στιγμές και δεν θα τις ξεχάσω ποτέ».
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κοπεγχάγη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με σκοπό την προώθηση της …