Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Για 4 ημέρες στις ομορφιές της ορεινής Ξάνθης ο Κ. Καραμανλής

Για 4 ημέρες στις ομορφιές της ορεινής Ξάνθης ο Κ. Καραμανλής

0
karamanlis nestos tweet-web
 

Με μεγάλη παρέα επισκέφθηκε τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, συμμετείχε σε κατάβαση στο Νέστο και γεύτηκε τις τοπικές νοστιμιές στις ταβέρνες της Σταυρούπολης

 

Συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς της Ξάνθης. Αυστηρά ιδιωτική επίσκεψη, επιμένει ο κύκλος του π. πρωθυπουργού

 
 
Τέσσερις ημέρες στην ορεινή Ξάνθη επέλεξε να περάσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του και μεγάλη παρέα από το φιλικό του περιβάλλον, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Βαληνάκης, αποδεχόμενος πρόσκληση του βουλευτή Ξάνθης Αλέκου Κοντού. Στη συντροφιά του π. πρωθυπουργού συμπεριλαμβανόταν και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ξάνθη ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα με αναχώρηση οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.
Ο ίδιος και η παρέα του διέμειναν σε ξενώνες του Καρυοφύτου, οι οποίοι αποτέλεσαν το ορμητήριο για να εξερευνήσουν τις ομορφιές της ορεινής Ξάνθης. Κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν τον καταρράκτη του Λειβαδίτη και πραγματοποίησαν κατάβαση στο Νέστο, ξεκινώντας από την περιοχή του Δαφνώνα. Κατά την επίσκεψή τους γευμάτισαν σε ταβέρνες της Σταυρούπολης και του Καρυοφύτου, ενώ γνώρισαν και την κουζίνα του εστιατορίου του Δασικού Χωριού, που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του. Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε ακόμη την επένδυση των ξηραντηρίων καπνού της ΣΕΚΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο π. πρωθυπουργός και η παρέα του έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την περιοχή, καθώς και με την επιθυμία να ξαναεπισκεφθούν την ορεινή Ξάνθη σε χειμερινή περίοδο, για να τη δουν χιονισμένη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του π. πρωθυπουργού σειρά αυτοδιοικητικών συναντήθηκε μαζί του, όπως ο δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης και ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος που ανέλαβε να τον ξεναγήσει στην περιοχή. Ο κύκλος του Κώστα Καραμανλή επέμεινε πάντως, ότι η επίσκεψη ήταν αυστηρά ιδιωτική και δεν είχε πολιτικό χρώμα, όμως όπως και να χει και με δεδομένες τις συναντήσεις του με τοπικούς παράγοντες της συντηρητικής παράταξης, έχει αναμφίβολα πολιτικό βάρος. Το αν ελήφθησαν και σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του θα φανεί στον μέλλον.
Την επιθυμία του πρώην πρωθυπουργού πάντως να παραμείνει ιδιωτική η επίσκεψή του έγινε σεβαστή τόσο από τα τοπικά ΜΜΕ που απέφυγαν την δημοσιογραφικών στιγμών του Κ. Καραμανλή και της παρέας του, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής, που υπήρξαν διακριτικοί. Η επίσκεψη ωστόσο «φανερώθηκε» επισήμως μετά τη λήξη της από τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος δημοσίευσε στο twitter του φωτογραφία από την κατάβαση στο Νέστο, σχολιάζοντας ότι «Ο Καραμανλής δεν ξεχνά τη Θράκη, που τον στήριξε και της ανταπέδωσε εμπράκτως την αγάπη του».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…