– 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
– 1/3 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
– 1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
– 1 πιπεριά κομμένη
– 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
– 120 ml. Άλτις κλασικό
– Αλάτι κατά βούληση
– Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
– 2 μελιτζάνες φλάσκες
– 1 κύβος κότας Knorr
Σε ένα μπολ λιώνουμε τον κύβο κότας με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το κοτόπουλο και τη μελιτζάνα σε κύβους και το μαρινάρουμε στο μίγμα για 30 λεπτά.
Περνάμε τους κύβους κοτόπουλου και μελιτζάνας, και την πιπεριά εναλλάξ σε σουβλάκια. Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε τα σουβλάκια μαζί με τη μαρινάδα και το κρασί σκεπασμένα σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα σουβλάκια κοτόπουλο με μελιτζάνες σερβίρονται ζεστά.