– 1 ματσάκι ρόκα
– 1 ροδάκινο
– 100 gr. μοτσαρέλα φρέσκια
– 3 φέτες μπέικον
– 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
– 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
– 2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
– 1 κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα ροδάκινο
Καθαρίζουμε το ροδάκινο και το κόβουμε στην μέση. Σε αντικολλητικό χαρτί ακουμπάμε τις φέτες του μπέικον και το ροδάκινο. Ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να ξεροψηθεί το μπέικον. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα υλικά του dressing και ανακατεύουμε καλά με ένα πηρούνι να ενωθούν τα υλικά. Πλένουμε, καθαρίζουμε και στεγνώνουμε την ρόκα. Σε σαλατιέρα βάζουμε τα φύλλα τις ρόκας. Περιχύνουμε με την μισή ποσότητα dressing την ρόκα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες, το μπέικον ψιλοκομμένο και το ροδάκινο σε φέτες. Τέλος προσθέτουμε το κουκουνάρι και ραντίζουμε το dressing. Σερβίρεται ζεστή ή κρύα!