Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή

Ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή

0
perifereiako amth
 

 Δε θα καλεί σε καμία εκδήλωση μέλη της. Ζητά από την Πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην διαταραχθεί η αρμονική συμβίωση της περιοχή μας

 
Με ομόφωνο ψήφισμά του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κατά την 14η τακτική συνεδρίασή του την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου καταδικάζει την Χρυσή Αυγή και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι. Αναλυτικά το περιεχόμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης εκφράζει τον αποτροπιασμό του και την απόλυτη καταδίκη του για την πολιτική δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος της οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Οι επιθέσεις αυτές επιβεβαιώνουν το ναζιστικό, φασιστικό, εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής που έχει στόχο το χτύπημα του λαού και της Δημοκρατίας. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την ιστορία του ότι οι ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που πολέμησαν ενάντια στους πατριώτες αγωνιστές. Ποτέ οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες και οι συνεργάτες των Ναζί δεν πολέμησαν υπέρ του ελληνικού λαού.
Σε κάθε περίπτωση, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ ζητά από την πολιτεία να πάρει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα, πράγμα που καθυστέρησε να κάνει, με τραγικά αποτελέσματα, ώστε η οργάνωση αυτή να βρεθεί απέναντι στο νόμο και να λογοδοτήσει για τις εγκληματικές πράξεις που διαπράττει.
Καταδικάζει κάθε μορφή βίας και τρομοκρατίας, εκφράζοντας την ανησυχία του για τη δράση της οργάνωσης αυτής στην περιοχή και επισημαίνει την ανάγκη τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε να μη διαταραχθεί η αρμονική συμβίωση των πληθυσμών της Περιφέρειας μας.
Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, τέτοιου είδους εγκληματικές πράξεις πρέπει να καταδικαστούν απερίφραστα από τους πολίτες και τους φορείς της Περιφέρειας μας και να απομονωθούν πολιτικά.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ αποφάσισε επιπλέον να μην καλεί σε καμία εκδήλωση της Περιφερείας τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής».
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…