Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Καταγράφει τις ανάγκες του ο δήμος Ξάνθης

Καταγράφει τις ανάγκες του ο δήμος Ξάνθης

0
xwros dhmarxeiou-web

 

Σύστησε Ομάδα Εργασίας για την αξιολόγηση των δομών του

 

Συντονίζει ο Δ. Μπένης, εισηγούνται οι προϊστάμενοι. Στα τέλη Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η έκθεση

 
 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μιχάλης Στυλιανίδης λαμβάνοντας υπόψη του τις διατάξεις του Ν.4024/2011 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015», τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξάνθης, το με αριθ.πρωτ.408/7-2-2013 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, την ανάγκη συγκρότησης Ομάδας Εργασίας στο Δήμο Ξάνθης για την αξιολόγηση των δομών του Δήμου, το γεγονός ότι από τις διατάξεις της απόφασης αυτής δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου και τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010, αποφάσισε τη δημιουργία μιας Ομάδας Εργασίας που θα αξιολογήσει τις δομές του Δήμου.
 
Η ομάδα αποτελείται από αναπληρωτές προϊσταμένους και των εννέα τμημάτων
Η Ομάδα Εργασίας για την αξιολόγηση των δομών του Δήμου αποτελείται από τους προϊσταμένους και των εννέα τμημάτων και συντονίζεται από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Δημήτρη Μπένη. Τα υπόλοιπα μέλη είναι: η Μαρία Σπανού , κλάδου ΠΕ Διοικητικού, αναπληρώτρια προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης, η Ελένη Λάππα, κλάδου ΠΕ Διοικητικού, αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Αργύριος Ζολώτας ,κλάδου ΠΕ Διοικητικού, αναπληρωτής προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Πέτρος Παυλίδη, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, αναπληρωτής προϊστάμενος Διεύθυνσης Προγραμματισμού Οργάνωσης και Πληροφορικής, η Παρθενόπη Συμεωνίδου, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, η Αικατερίνη Μανά, κλάδου ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Σωτήριος Χρυσαφίδης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, η Ζαμπέλ Κιουμουρτζιάν, κλάδου ΠΕ Διοικητικού, αναπληρώτρια προϊσταμένη Διεύθυνσης ΚΕΠ και ο Νικόλαος Νικολόπουλος, κλάδου ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, αναπληρωτής προϊστάμενος Διεύθυνσης Δόμησης. Ενώ την γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας θα ασκήσει η υπάλληλος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Φανή Χουδελούδη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού.
 
Η επιτροπή θα συντάξει μια καταγεγραμμένη έκθεση των αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου
«Η επιτροπή θα μελετήσει τις ανάγκες των δομών του Δήμου, προκειμένου να τις καταγράψει σε μια έκθεση, η οποία θα αποτυπώνει την άποψη του Δήμου και θα μπορεί να ‘κουμπώσει’ με την κινητικότητα των υπαλλήλων. Θα κρίνουμε δηλαδή, ποιες υπηρεσίες έχουν έλλειψη προσωπικού, αλλά και τι άλλες ανάγκες έχουν. Για το λόγο αυτό άλλωστε, η επιτροπή αποτελείται από προϊσταμένους και των εννέα τμημάτων» αναφέρει μιλώντας στο «Ε» ο κ. Μπένης. Ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε ότι αν και δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία, η έκθεση θα έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου. Τέλος, αποκάλυψε ότι στην έκθεση θα υποστηρίξουν την αναγκαιότητα της ύπαρξης της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας του δήμου Ξάνθης στο φάσμα των αρμοδιοτήτων του.
 
Γεωργία Ταραξοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …