Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Χωρίς… διάλειμμα συνεχίζεται η προετοιμασία

Skoda Ξάνθη: Χωρίς… διάλειμμα συνεχίζεται η προετοιμασία

0
sendra bala
Σήμερα (20:15) το φιλικό με την Πιρίν – 6 Ευρώ η είσοδος για τους μη κατόχους διαρκείας
 
Την Πέμπτη 11 Ιουλίου η κλήρωση για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν
 
Αυτό θα πει «ανεβασμένοι ρυθμοί» και αύξηση έντασης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η Skoda Ξάνθη που από την 1η Ιουλίου παραμένει «έγκλειστη» στο ξενοδοχείο του αθλητικού κέντρου της ΠΑΕ στα Πηγάδια συνεχίζει το πρόγραμμά της με προπονήσεις, φιλικά και ξανά… προπόνηση.
Το πρόγραμμα της ξανθιώτικης ομάδας περιλάμβανε χθες απογευματινή προπόνηση, για σήμερα είναι προγραμματισμένο το 1ο επίσημο φιλικό και αύριο θα έχει ξανά προπόνηση και μάλιστα πρωινή (07:30), στην προσπάθεια που κάνει το τεχνικό επιτελείο για το «μοντάρισμα» της ομάδας και την προετοιμασία για τον 1ο ευρωπαϊκό αγώνα στις 18 Ιουλίου, αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Σήμερα το φιλικό με την Πιρίν
 Για σήμερα (Πέμπτη 04/07) το βράδυ, έχει προγραμματιστεί το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη για φέτος, το οποίο μάλιστα είναι και διεθνές, καθώς αντίπαλός της είναι η βουλγαρική Πιρίν Γκότσε Ντέλτσεφ (πέρσι τερμάτισε 11η στην Α’ Εθνική Βουλγαρίας).
Ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του αναμένεται να παρατάξουν μία αρχική 11άδα με παίκτες που προορίζονται για ¨βασικοί¨, έτσι ώστε να διαπιστώσουν εάν έχουν ¨δέσει¨ οι γραμμές, αλλά και για να τσεκάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών.
Η γενική είσοδος για το σημερινό φιλικό θα είναι 6 Ευρώ για τους μη κατόχους κάρτας μέλους, ενώ όσοι έχουν κάνει αίτηση για διαρκείας θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο επιδεικνύοντας αντίγραφο αυτής.
Επόμενο φιλικό για τη Skoda Ξάνθη είναι στην Κύπρο, απέναντι στην Ομόνοια στις 10 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν οι επίσημοι αγώνες για το Europa League στις 18 Ιουλίου (στα Πηγάδια) και στις 25 Ιουλίου (εκτός έδρας).
 
Την επόμενη Πέμπτη η κλήρωση της Super League
 Την επόμενη Πέμπτη (11 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Super League της επόμενης σεζόν 2013-2014. Όπως ανακοίνωσε χθες η διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση θα γίνει Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00 στο «Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ», ενώ να υπενθυμίσουμε ότι η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου.
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα Super League 2013-2014 είναι οι:
1. Ολυμπιακός
2. Π.Α.Ο.Κ.
3. Αστέρας Τρίπολης
4. Ατρόμητος Αθηνών
5. ΠΑΣ Γιάννινα
6. Παναθηναϊκός
7. Skoda Ξάνθη
8. Πανιώνιος
9. Πλατανιάς Χανίων
10. Πανθρακικός
11. Λεβαδειακός
12. Βέροια
13. Άρης
14. Ο.Φ.Η.
15. Απόλλων Σμύρνης
16. Εργοτέλης
17. Καλλονή Λέσβου
18. Παναιτωλικός
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …