Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Πυροβόλησε τον γείτονά του

Πυροβόλησε τον γείτονά του

0
apopeira
46χρονος από την Πεζούλα πυροβόλησε στο κεφάλι τον 32χρονο πακιστανό και παραδόθηκε. Είχαν προσωπικές διαφορές
 
Εκτός κινδύνου ο 32χρονος. 63χρονη συνελήφθη για κλοπή διάφορων προϊόντων αξίαw 90 ευρώ από το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
 
Είχε προσωπικές διαφορές με τον πακιστανό γείτονα του και επειδή δεν μπόρεσε να τις επιλύσει με τα λόγια το επεχείρησε με τα όπλα!
 
Τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αεροβόλο και παραδόθηκε
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας που ευτυχώς δεν ήταν μοιραία για τον 32χρονο πακιστανό συνέβη την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο χωριό Πεζούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δύο γείτονες δεν είχαν σχέση εργοδότη – εργαζομένου αλλά στο παρελθόν είχαν δουλέψει μαζί. Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίθεση δεν υποκινήθηκε από ρατσιστικά κίνητρα αλλά οι δύο γείτονες κάτοικοι Πεζούλας είχαν προσωπικές διαφορές. Ο 46χρονος μετά από λεκτική διαμάχη με τον 32χρονο τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο δράστης μετά την πράξη μετέβη στην Γενισέα όπου και παραδόθηκε το πρωί του Σαββάτου στους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ενώ του κατασχέθηκαν 352 βολίδες αεροβόλου όπλου.
 
Έκλεψε από τον Βασιλόπουλο τρόφιμα άξιας 90 ευρώ    
Συνελήφθη το Σάββατο 13 Ιουλίου το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 63χρονη διότι αφαίρεσε από το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 90 περίπου ευρώ. Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από το κατάστημα και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Τα αφαιρεθέντα προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή της , κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.
 
Εγκληματικότητα και συλλήψεις   
Τα περιστατικά καταγράφονται στην μακριά λίστα των εγκληματικών – παραβατικών πράξεων που κατά κοινή ομολογία παρoυσιάζουν έξαρση ενώ όπως σημειώνει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της περιφερειακής Διεύθυνσης ΑΜ – Θ κ. Τσιπλάκης: «Εγκληματικότητα υπάρχει και θα υπάρχει όμως σε αντιστοιχία βρίσκεται και το έργο της αστυνομίας που μετρά πολλές συλλήψεις».
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…