Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες

0
domatokeftedes
500 γρ. ντομάτα φρέσκια αλεσμένη
50 γρ. ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμος φρέσκος
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
2 αυγά
αλεύρι όσο πάρει
λάδι για το τηγάνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε όσο αλεύρι πάρει, για να γίνει ένας χυλός κανονικός. Ούτε σφιχτός ούτε νερουλός. Αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για 15΄ και κατόπιν τηγανίζουμε ρίχνοντας κουταλιά κουταλιά στο λάδι. Το λάδι δεν θα πρέπει να καίει πολύ γιατί θα κάψει τους ντοματοκεφτέδες απ’ έξω και μέσα θα μείνουν άψητοι. Τους σερβίρουμε σε πιατέλα με ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο και με γιαούρτι στραγγιστό προαιρετικά.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ταχινομπουρεκάκια Μακεδονίας

-½ κιλό φύλλο κρούστας -1/2 φλιτζάνι σησαμέλαιο -σουσάμι Για τη γέμιση -175 γρ. ταχίνι -½ …