Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Στα «χέρια» της αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών και 170 γραμμάρια ηρωίνης

Στα «χέρια» της αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών και 170 γραμμάρια ηρωίνης

0
astynomiko 5joul
Συνελήφθη σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στο Νοσοκομείο 46χρονος από το Πούρναλικ
 
Αστυνομικός παρουσιάστηκε ως αγοραστής. Από Βουλγαρία προμηθευόταν τα ναρκωτικά. Στο «κόλπο» και η συνομήλικη σύζυγός του
 
Ελένη Διαφωνίδου
 
Εκτεταμένη και μεθοδευμένη αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της Πέμπτης οδήγησε στη σύλληψη 46χρονου έμπορου ναρκωτικών από το Πούρναλικ, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 171,6 γραμμάρια ηρωίνης και 15,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Μαζί του ως συνεργός συνελήφθη και η 46χρονη σύζυγός του.
 
Άφησε τα ναρκωτικά σε κάδο απέναντι από το Νοσοκομείο
Αστυνομικός της Ασφάλειας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, παρουσιάστηκε στο κύκλωμα ως αγοραστής και δόθηκε ραντεβού, ώστε ο 46χρονος να προσκομίσει συμφωνημένη ποσότητα 105,8 γραμμαρίων ηρωίνης έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ. Η ποσότητα των ναρκωτικών τοποθετήθηκε σε δέμα εντός κάδου σκουπιδιών απέναντι από το Νοσοκομείο της Ξάνθης, ώστε να το παραλάβει ο αστυνομικός. Ο ίδιος ωστόσο, που επέβαινε σε μηχανάκι με τη γυναίκα του, εντοπίστηκε τη στιγμή εκείνη στο χώρο του Νοσοκομείου και συνελήφθη, μόλις αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ναρκωτικά τα είχε προμηθευτεί από τη Βουλγαρία, ενώ είχε απασχολήσει και παλαιότερα για τον ίδιο λόγο τις αρχές.
 
«Μάρκετ» ναρκωτικών είχαν και στο σπίτι τους
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τους, όπου ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 15,1 γραμμαρίων, επτά συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους 65,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ. Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν, όπως επίσης ένα αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, η οποία θα έκρινε αν θα προφυλακιζόταν ή θα όριζε εγγύηση.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…