Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 42χρονος «πήρε τ’ όπλο του» και το ‘στρεψε στη μάνα του

42χρονος «πήρε τ’ όπλο του» και το ‘στρεψε στη μάνα του

0
kimmeria anthropoktonia1-web
Σοκαρισμένη η κοινωνία των Κιμμερίων για το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα για την οποία είχε άδεια
 
Αμέσως παραδόθηκε στην αστυνομία. Άγνωστο τι οδήγησε το 42χρονο σε αυτή την ενέργεια. Η γειτονιά νόμισε, ακόμη και ώρα αργότερα, ότι επρόκειτο για ληστεία
 
Ελένη Διαφωνίδου
 
Νέο θανατικό «χτύπησε» την ευρύτερη κοινωνία της Ξάνθης, με 42χρονο που σήκωσε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε τη μητέρα του. Το περιστατικό συνέβη στα Κιμμέρια, όπου διέμενε η άτυχη 68χρονη γυναίκα, η οποία έπασχε από ανίατη ασθένεια.
 
Ο 42χρονος «πήρε τα’ όπλο του»
Το μεσημέρι της Παρασκευής, γύρω στις 2 η ώρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 42χρονος που είχε άδεια χρήσης κυνηγετικής καραμπίνας, «πήρε τ’ όπλο του» και πυροβόλησε εναντίον της μητέρας τους, επιφέροντας το θάνατό της. Η γειτονιά άκουσε 2-3 πυροβολισμούς, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να δει τι συνέβη. Ο ίδιος κατευθύνθηκε κατευθείαν στην αστυνομία, όπου μετανιωμένος, ομολόγησε την πράξη του.
 
Αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που οδήγησαν το χέρι στη σκανδάλη
Στο σπίτι της 68χρονης έσπευσε η αστυνομία που απέκλεισε το σημείο, καθώς και το ΕΚΑΒ που επιβεβαίωσε το θάνατο της γυναίκας. Άνδρες της σήμανσης συνέλεξαν στοιχεία για να εξετάσουν πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό. Στο σημείο βρέθηκε η κόρη της, καθώς και άλλοι συγγενείς, ενώ πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στην περιοχή, αναστατωμένος από το περιστατικό. Μάλιστα, για πολύ ώρα μετά τους πυροβολισμούς, αρκετοί νόμιζαν ότι επρόκειτο για ληστεία. Γείτονές της στην περιοχή των Κιμμερίων, ανέφεραν ότι ήταν μια «καλή και πολύ δίκαιη γυναίκα».
Λίγη ώρα αργότερα κατέφτασε ο ιατροδικαστής που διενήργησε και νεκροψία- νεκροτομή.
Για τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στην πράξη του η αστυνομία διενεργεί προανάκριση και εξετάζει την περίπτωση να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμη.
 
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…