Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ριζότο με καρότο και κρεμμύδι

Ριζότο με καρότο και κρεμμύδι

0
rizoto karoto

-2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι

-50 γραμμάρια τριμμένο καρότο

-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

-Μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί

-Παρμεζάνα

-Μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο

-Αλάτι

-Πιπέρι

 

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου να σιγοβράζει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη παρμεζάνα και μαργαρίνη.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρολό κιμά γεμιστό με μανιτάρια, σε σάλτσα μανιταριών

-900 γρ. ανάμικτο μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά -225 γρ. μανιτάρια φρέσκα, ψιλοκομμένα -225 …