Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα

Πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και γαλοπούλα

0
patata gemisti

 4 πατάτες μεγάλες

6 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες

100 γραμμάρια κασέρι σε φλούδες

150 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό άπαχο

2 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα

1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

2 κουταλάκι του γλυκού σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθεί για περίπου 30 λεπτά καλά η φλούδα. Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Έτσι, φτιάχνουμε μια σως.

Μόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω σε κάθε κομμάτι τη σος. Πάνω από τη σος βάζουμε μια φέτα γαλοπούλα και μια φλούδα κασέρι. Γαρνίρουμε με κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…