Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Συνελήφθη η 50χρονη που παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο!

Συνελήφθη η 50χρονη που παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο!

0
aytoforo

Δεν την πτόησαν τα ασφαλιστικά μέτρα!

 

Την συνέλαβε η αστυνομία γιατί συνέχισε με 20 …κρούσεις παρενόχλησης. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Ο έρωτας – λένε – είναι τυφλός αλλά στην περίπτωση της 50χρονης Ξανθιώτισσας φαίνεται πως είναι και …τρελός αλλά και …κουφός αφού μια μέρα μετά την απαγόρευση με δικαστική απόφαση να σταματήσει να παρενοχλεί σεξουαλικά τον 35χρονο και να μην τον πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αυτή… «Στου κουφού την πόρτα…»! Δεν «’ίδρωσε τ’ αυτί της» από τα ασφαλιστικά μέτρα και απτόητη συνέχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό!
 Πάει αυτόφωρο γιατί δεν σταμάτησε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά!
Άμεσα ο 35χρονος ενημέρωσε τον δικηγόρο του ότι συνεχίζεται η παρενόχληση και μάλιστα με φορτικό και πιεστικό τρόπο αφού κατέγραψε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις παρενόχλησης από την έκδοση της απόφασης και έπειτα, γεγονός που εκλήφθηκε ως στάση αμετανόητη και αποφασισμένη. Για το λόγο αυτό ο δικηγόρος κατέθεσε μήνυση το πρωί της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα ήταν να τη συλλάβει με αυτόφωρη διαδικασία η Αστυνομία λίγη ώρα μετά στο χώρο εργασίας της.
Η εισαγγελέας παρέπεμψε την 50χρονη σε τακτική δικάσιμο, για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικής απόφασης και αναμένεται να δικαστεί στο επόμενο διάστημα. Παράλληλα η πλευρά του 35χρονου έχει τη δυνατότητα να καταθέσει αγωγή και να διεκδικήσει από 500 ευρώ για κάθε παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, όπως προβλέπει η απόφαση.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διάσωση 91 μη νόμιμων μεταναστών από νησίδα του ποταμού Έβρου

Ανάμεσά τους 34 ανήλικοι και 25 γυναίκες   Εντοπίστηκαν απογευματινές ώρες της Κυριακ…