Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα “Είμαστε οι αλήτες, οι κλέφτες από το Δροσερό”

“Είμαστε οι αλήτες, οι κλέφτες από το Δροσερό”

0
OAED 2

Έκαναν «γης μαδιάμ» το κυλικείο του ΟΑΕΔ και άφησαν τα στοιχεία τους

 

Φόβος και τρόμος οι συμμορίες του Δροσερού. Κλέβουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στον ΟΑΕΔ και πολίτες που επισκέπτονται τα νεκροταφεία

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

«Γης μαδιάμ» τα έκαναν άγνωστοι δράστες στο κυλικείο του ΟΑΕΔ! Το «άνοιξαν» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και όταν το πρωί της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης μπήκε μέσα το βρήκε όλα «ρημαδιό»! Όπως μας λέει δεν είναι η πρώτη φορά που το κυλικείο του ΟΑΕΔ γίνεται στόχος κλοπής και καταστροφής καθώς και πριν ένα χρόνο συνέβη το ίδιο όταν το είχε άλλος εκμισθωτής.

 Άφησαν τα ίχνη τους…

Οι δράστες έψαχναν για λεφτά και γι αυτό βρέθηκε η ταμειακή παραβιασμένη όμως επειδή δεν βρήκαν επιδόθηκαν σε κλοπές προϊόντων που υπήρχαν στο κυλικείο επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις σοκολάτες και στα μπισκότα! Ότι δεν τους άρεσε το πετούσαν και το κατέστρεφαν έτσι βρέθηκαν μπουκάλια με γάλα στο πάτωμα και αναψυκτικά Σε μια επίδειξη δε …μαγκιάς άφησαν τα ίχνη τους γράφοντας στον τοίχο: «Είμαστε οι αλήτες, οι κλέφτες από το Δροσερό». Ο ιδιοκτήτης κ. Τσελέπης Δημήτρης ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και διενήργησε έρευνα. Όπως όμως πιστεύει πρόκειται για μια συμμορία παιδιών 14 – 15 ετών που δεν έχουν ταυτότητα και είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

 Φόβος και τρόμος οι συμμορίες του Δροσερού

Είναι γνωστό ότι το Δροσερό λειτουργεί ως γκέτο εγκληματικότητας και παραβατικότητας τους δικούς του νόμους. Παρά το γεγονός ότι έχουν ενταθεί τα μέτρα αστυνόμευσης της περιοχής ωστόσο το πρόβλημα είναι υπαρκτό και επικρατεί είναι είδος τρομοκρατίας στη γύρω περιοχή αφού συμμορίες παιδιών εφήβων και ανηλίκων λυμαίνονται τα πάντα. Καθημερινά σχεδόν είναι τα κρούσματα επιθέσεων, διαφόρων κλοπών σε πολίτες που επισκέπτονται τα νεκροταφεία αλλά και οι κλοπές και οι καταστροφές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά στον ΟΑΕΔ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…