Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Αναβολή στη δίκη Χατζηευαγγέλου

Αναβολή στη δίκη Χατζηευαγγέλου

0
xatzievaggelou 5-empros

 

 Ορίστηκε να διεξαχθεί στις 31 Μαΐου. Κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος

 

 Δυο τηλεφωνήματα – φάρσες για την τοποθέτηση βόμβας στα Δικαστήρια Κομοτηνής ανέβαλαν όλες τις δίκες

 

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

 Αναβλήθηκε για τις 31 Μαΐου η δίκη στο Εφετείο Κομοτηνής για παράβαση καθήκοντος του δημάρχου Τοπείρου κ. Στέλιου Χατζηευαγγέλου μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θωμάς Μίχογλου. Η αιτία της αναβολής οφείλεται σε τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια της Κομοτηνής και μάλιστα για δεύτερη συνεχή μέρα

 «Βομβαρδίζουν» με φάρσες τα Δικαστήρια Κομοτηνής

Η δίκη Χατζηευαγγέλου είχε οριστεί για την Τρίτη 21 Μαΐου και μάλιστα είχε αριθμό 17 στο πινάκιο. Όμως πολύ πριν ξεκινήσει έγινε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας. Αμέσως μετά κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία εκκένωσε το Δικαστικό Μέγαρο και διακόπηκαν οι εξεταζόμενες υποθέσεις. Τελικά μετά από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Οι δίκες μεταξύ των οποίων και η δίκη Χατζηευαγγέλου μεταφέρθηκε για να συζητηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου. Όμως επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό και την Τετάρτη. Νέο τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας και πάλι εκκένωση του κτιρίου και έρευνα για τυχόν ανεύρεση εκρηκτικού μηχανισμού. Το αποτελέσματα ήταν να διακοπούν εκ νέου οι δίκες και η συγκεκριμένη να πάρει αναβολή για τις 31 Μάιου.

 Κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος

Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος Τοπείρου κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος που σχετίζεται με την λειτουργία του καφέ μπαρ GOA χωρίς να έχει εκδοθεί η απαραίτητη άδεια. Συγκατηγορούμενοι για το ίδιο αδίκημα είναι ο πρόεδρος της ΔΕΤΑ Οζέλ Τελάτογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ντίνας Γιώργος και το μέλος του Δ.Σ. Τουραντζή Αναστασία μέλος. Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο δικηγόρος Θανάσης Ξυνίδης ενώ στην πολιτική αγωγή ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου. Ως μάρτυρας κατηγορίας θα καταθέσει ο Θωμάς Μίχογλου.

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα μηχανήματα του δήμου κατεδάφισαν το καφέ μπαρ GOA

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η τουριστική προβολή της ΑΜΘ συνεχίστηκε και στην TRAVEL EXPO CYPRUS 2024

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θρ…