Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα 1,7 κιλά κάνναβη «στα χέρια» 39χρονου

1,7 κιλά κάνναβη «στα χέρια» 39χρονου

0
astynomiko 21.5.13-web

Πιάστηκε με 14,9 γραμμάρια σε έρευνα στο αυτοκίνητό του. Ο σκύλος εντόπισε τα υπόλοιπα σε σπίτι του

 

Και νέο περιστατικό με δέμα- «δωράκι»300 γραμμαρίων κάνναβης χθες στο ΚΤΕΛ. Συνελήφθη 26χρονος

 

Ελένη Διαφωνίδου

ediafonidou@empros.gr

 

Σε βάρος 39χρονου από την Ξάνθη σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. «Στα χέρια» του 39χρονου βρέθηκαν πάνω από 1.700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης το μεσημέρι της Δευτέρας και γι’ αυτό ο ίδιος αναμενόταν να οδηγηθεί στον ανακριτή χθες το απόγευμα, απ’ όπου ενδέχεται να πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

1.700 γραμμάρια κάνναβη και 7.000 ευρώ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχοντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 39χρονος, όπου και εντόπισαν μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης βάρους 14,9 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε οικία του δράστη, ο αστυνομικός σκύλος βρήκε ακόμη τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.741 γραμμαρίων. Ακόμη, εκεί βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 46 κενές νάιλον συσκευασίες. Το σύνολο των ευρημάτων κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο.

Την ποσότητα των ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες, προόριζε ο δράστης για τμηματική πώληση και την είχε προμηθευτεί από τη Θεσσαλονίκη.

Δέμα από Αθήνα με 300 γραμμάρια κάνναβη

Εν τω μεταξύ, χθες, το τμήμα Ασφαλείας, εντόπισε και άλλη μία υπόθεση ναρκωτικών. Με βάση πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 26χρονο, που πήγε να παραλάβει από το ΚΤΕΛ δέμα σε χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη 300 γραμμαρίων. Το δέμα έφτασε με αποστολή από Αθήνα. Και ο δεύτερος συλληφθείς είναι ξανθιώτης και όχι φοιτητής στην Ξάνθη από άλλη πόλη, όπως μάθαμε.

Για τα δύο περιστατικά θα δώσει συνέντευξη Τύπου σήμερα ο αστυνομικός διευθυντής Γιώργος Γκοδοσίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…