Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Άρης και… τέλος για φέτος

Skoda Ξάνθη: Άρης και… τέλος για φέτος

0
xanthi aris-empros
Θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο μπροστά στο κοινό της
 
Την Κυριακή στις 19:00 η αναμέτρηση με τους «κίτρινους» – αναλυτικά το πρόγραμμα
 
Αν και γίνονται προσπάθειες από διάφορες πλευρές ώστε το «παιχνίδι» με τον Άρη να μεταφερθεί εκτός… γηπέδου, η ξανθιώτικη ομάδα παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από το να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους της τους οποίους δεν ικανοποίησε στα πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια, αντίθετα με τα εκτός όπου σημείωσε πέντε συνεχόμενες νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι.
Απογευματινή προπόνηση και πλάνα
Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο κι έτσι ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχημάτισε μία αρχική εικόνα για το πώς θα παρατάξει την ομάδα στο παιχνίδι με τους «κίτρινους».
Η απουσία των Λοντίγκιν και Μαρίν προβληματίζει τον Εβρίτη τεχνικό ο οποίος πάντως φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στις εναλλακτικές λύσεις, με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της θέσης κάτω από τα δοκάρια, αντί του συντοπίτη του Μιχάλη Ζαρόπουλου, ενώ τη θέση του Μαρίν διεκδικεί ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, Ράιαν Σμιθ. Από εκεί κι έπειτα οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο – πολύ γνωστές καθώς στην άμυνα θα ξεκινήσουν (εκτός απροόπτου) οι Κομεσίδης – Βάλλας – Γούτας – Μπαξεβανίδης (ή Παΐτο), στη μεσαία γραμμή οι Ντιέ – Ντάνι – Μάνταλος και στην επίθεση οι Σολτάνι – Μαρσελίνιο – Σμιθ (ή Πλατέλλας). Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν και νεαροί όπως οι Στέλιος Νάκα, Παναγιώτης Τριάδης, Κώστας Τσαμούρης και, ανάλογα με την έκβαση και τις ανάγκες του αγώνα, δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
«Αστακός» το γήπεδο των Πηγαδίων
Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης πριν και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα Skoda Ξάνθη – Άρης. Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν έλεγχοι σε διάφορα σημεία περιμετρικά του γηπέδου των Πηγαδίων απ’ όπου θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε κατόχους εισιτηρίων – καρτών διαρκείας, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι για την ταυτοποίηση οι κάτοχοι τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι 1200 εκδρομείς του Άρη θα μεταφέρονται στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομίας ενώ οι ¨κίτρινοι¨ δήλωσαν ότι θα περιφρουρήσουν μόνοι τους τον όγκο οπαδών για την αποφυγή ενδεχομένων επεισοδίων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την τιμωρία της ομάδας. Εξάλλου και η ΠΑΕ Άρης σε χθεσινή της ανακοίνωση προς τους φιλάθλους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη τονίζει ότι πήρε 1200 εισιτήρια μόνο για τη Θύρα Δ (φιλοξενουμένων) και δεν θα πάρει εισιτήρια (καθώς δεν κυκλοφορούν) για καμία άλλη Θύρα του γηπέδου των Πηγαδίων.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…