Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Με κοινωνική ευαισθησία απέναντι στους άπορους και στα ΑΜΕΑ

Με κοινωνική ευαισθησία απέναντι στους άπορους και στα ΑΜΕΑ

0
kourpalidis
Εγκαίνια στο Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του Ειδικού Ιατρού Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου κ. Ιωάννη Κουρπαλίδη
 
Συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης
 
Ένα νέο σύγχρονο και εξοπλισμένο με μηχανήματα της τελευταίας τεχνολογίας Μικροβιολογικό εργαστήριο απέκτησε η πόλης μας. Πρόκειται για το Διαγνωστικό Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του Ειδικού Ιατρού Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου κ. Ιωάννη Κουρπαλίδη το οποίο βρίσκεται επί της οδού 40 εκκλησιών 3Α (Μέγαρο ΕΚΑΒΗ 1ος όροφος), τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 27 Απρίλιου στις 7 το απόγευμα, παρουσία της οικογένειας Κουρπαλίδη, συνεργατών και φίλων.
Συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης
Σε μια εποχή που η υγεία είτε δημόσια είτε ιδιωτική αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης ο ιατρός κ. Κουρπαλίδης αποφάσισε να μεταπηδήσει από το δημόσιο χώρο της υγείας στον ιδιωτικό, διατηρώντας πάντα όμως την κοινωνική του ευαισθησία απέναντι στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα καθώς και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Γι αυτό το λογο όμως μας εμπιστεύτηκε: «Αποφάσισα εγώ και οι συνεργάτες μου να προσφέρουμε ότι μπορούμε στην κοινωνία της Ξάνθης. Θα συμμετέχουμε στο Κοινωνικό Ιατρείο της Μητρόπολης και στο βαθμό που μπορούμε θα προσφέρουμε σ’ όσους έχουν ανάγκη. Θα συνεργαστούμε με διάφορους φορείς για να προσφέρουμε σε άτομα με ειδικές ανάγκες παρέχοντας τη δυνατότητα με μικρότερο κόστος να έχουν ιατρική κάλυψη και να κάνουν εξετάσεις», επισημαίνει ο κ. Κουρπαλίδης.
Στο Εργαστήριο του μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καθώς και άλλων ταμείων για όλων των ειδών των μικροβιολογικών εξετάσεων. Επισημαίνεται ότι ο κ. Κουρπαλίδης υπηρέτησε 6 χρόνια σε Κ.Υ της Θάσου και σαν ειδικευόμενος στο νοσοκομείο Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα ραντάρ των Ινδών ελληνικά λιμάνια – Τα σχέδια για Αλεξανδρούπολη

Διαγωνισμοί για την πώληση ή και παραχώρηση υποδομών και ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ Τρεις διαγ…