Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Το Λαϊκό κλήρωσε 3 εκ. ευρώ στην Ξάνθη!

Το Λαϊκό κλήρωσε 3 εκ. ευρώ στην Ξάνθη!

0
praktoreio 1
Τυχερός αριθμός είναι ο 08217. Η 9η σειρά είναι αυτή που κερδίζει 1.100.000 ευρώ.
 
 50 υπερτυχεροί μοιράζονται τα 3 εκ. Όλοι οι τυχεροί λαχνοί πουλήθηκαν στην Ξάνθη
 
Η κληρωτίδα του Λαϊκού λαχείου ευνόησε αυτή τη φορά την πόλης μας αφού η 15η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου μοίρασε 3 εκατομμύρια σε 50 υπερτυχερούς λαχνούς οι οποίοι πουλήθηκαν στην πόλη μας από το πρακτορείο λαχείων «Στέκι Ονείρων», επί της οδού Ηρώων αλλά και από πλανόδιους πωλητές. Και μπορεί μέχρι στιγμή ς να μην έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των τυχερών που θα μοιραστούν τα 3 εκατομμύρια ωστόσο είναι βέβαιο ότι οι τυχεροί λαχνοί διανεμήθηκαν στην περιοχή μας. που μοιράζονται το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο αυτό κατανέμεται πλήρως σε λαχνούς που διανεμήθηκαν στην περιοχή της Ξάνθης.
Τυχερός αριθμός είναι ο 08217
Ο τυχερός αριθμός είναι ο 08217, ενώ η 9η σειρά είναι αυτή που κερδίζει 1.100.000 ευρώ. Συνολικά τα 3 εκατομμύρια κατανέμονται στις σειρές 1η-10η, οι οποίες όλες πουλήθηκαν στην περιοχή της Ξάνθης, ενώ ήδη μια τυχερή που είχε αγοράσει έναν λαχνό κέρδισε 15.000 ευρώ.
Δέλεαρ για την αγορά λαχείου το τετραπλό τζακ ποτ
Το τετραπλό τζακ ποτ του Λαϊκού Λαχείου λειτούργησε σαν δέλεαρ για την αγορά λαχείου καθώς όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Στέκι Ονείρων κ. Νίκος Δαγκλής   «οι πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης δεν αγοράζουν όπως παλιά λαχεία. Ωστόσο όταν υπάρχει κάποιο τζακ ποτ αγοράζουν πιο πολλά ποντάροντας στην εύνοια της τύχης».
 
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γιάννης Μάγγος: «Απαιτούμε δικαίωση για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του γιου μας»

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου μιλά στο «Ε» για τον χαμό του, την ατιμωρησία των υπεύθυνων κα…