Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Skoda Ξάνθη: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

0
Αρκετές αλλαγές ετοιμάζει ο Ουζουνίδης λόγω των απουσιών
 
Εκτός οι τιμωρημένοι Κομεσίδης – Φλίσκας, αμφίβολοι οι τραυματίες Βάλλας – Πρίττας
 
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο των Πηγαδίων, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.
Η ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε χθες απογευματινή προπόνηση, στην οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε με τους παίκτες του επάνω σε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας σε περιορισμένους χώρους.
Η Skoda θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επερχόμενη αναμέτρηση και στο τέλος να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους της την 9η φετινή νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει σε επαφή με την 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι – οφ.
Ο τεχνικός της Ξάνθης εξάλλου, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπο που είχαν στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια (διπλά σε Τούμπα, ΟΑΚΑ, Λιβαδειά) και να αποφύγουν μία ενδεχόμενη επιστροφή σε κακή εμφάνιση, όπως συνέβη στα δύο τελευταία εντός (ήττες με Ολυμπιακό και Βέροια).
Αναμένονται αρκετές αλλαγές
Σε ένα ακόμα ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγω απαιτήσεων του παιχνιδιού.
Ο προπονητής της Ξάνθης αναγκασμένος να αλλάξει έναν από τους δύο αμυντικούς του μέσους. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Φλίσκας που ήταν στο βασικό σχήμα στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το ματς με τον ΠΑΣ.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν παρτενέρ του Ντάνι στη δυάδα των αμυντικών χαφ θα είναι ο Σερζ Ντιέ που εξέτισε την ποινή του. Ανάλογη αλλαγή αναμένεται και στην άμυνα, καθώς τιμωρημένος είναι και ο Δημήτρης Κομεσίδης (αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λιβαδειά) κι έτσι τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ένας εκ των Παΐτο ή Μπαξεβανίδη, ενώ το κέντρο της άμυνας πιθανότατα θα παραμείνει όπως ήταν στο παιχνίδι στη Λιβαδειά με τους Γκλέισον και Γούτα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, μιας και ο Σπύρος Βάλλας είναι τραυματίας και πολύ δύσκολα θα προλάβει το επερχόμενο παιχνίδι. Ο αρχηγός της Skoda και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τον επίσης τραυματία Σάκη Πρίττα. Πολύ πιθανό είναι να υπάρξει και μία αλλαγή στην επίθεση όπου αντί του Σολτάνι να ξεκινήσει ο Ονουάτσι.
Ο Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας) διαιτητής
Ο Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), ορίστηκε διαιτητής στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του Πελοποννήσιου «ρέφερι» θα είναι οι Μπαλτάς (1ος – ΕΠΣ Αχαΐας) και Σταθόπουλος (2ος – ΕΠΣ Ηλείας), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Κύζας (ΕΠΣ Δράμας).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής, στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Α.Ε.Κ. διαιτητής ορίστηκε ο Γιάχος (ΕΠΣ Χίου), ενώ στα κρίσιμα βαθμολογικά (σε ότι αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού) παιχνίδια Άρης – Λεβαδειακός και Βέροια – Ο.Φ.Η. ορίστηκαν οι Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) και Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Μακεδονίας) αντίστοιχα.
 
SUPER LEAGUE


25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 09 Μαρτίου 2013
17.15: Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός (Novasports 1)
Διαιτητής: Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων)
17.15: Παναθηναϊκός – Κέρκυρα (Novasports 2)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
19.30: Πλατανιάς – Π.Α.Ο.Κ. (Novasports 2)
Διαιτητής: Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας)
Κυριακή 10 Μαρτίου 2013
15.00: Skoda Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
17.15: Άρης – Λεβαδειακός (Novasports 1)
Διαιτητής: Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)
17.15: Βέροια – Ο.Φ.Η. (Novasports 3)
Διαιτητής: Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
19.30: Ολυμπιακός – Α.Ε.Κ. (Novasports 1)
Διαιτητής: Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013
19.30: Πανιώνιος – Ατρόμητος Αθ. (Novasports 2)
Διαιτητής: Μάνταλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Η βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 63
2. Αστέρας Τρίπολης 47
3. Π.Α.Ο.Κ. 46
4. Ατρόμητος Αθ. 41
5. Παναθηναϊκός 32
6. ΠΑΣ Γιάννινα 32
7. Skoda Ξάνθη 31
8. Λεβαδειακός 29
9. Πανιώνιος 28
10. Πλατανιάς 27
11. Ο.Φ.Η. 26
12. Πανθρακικός 26
13. A.E.K. 26
14. Βέροια 26
15. Άρης 22
16. Κέρκυρα 20
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …