Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Λησταρχίνες για «κλάματα»

Λησταρχίνες για «κλάματα»

0
listeia-empros
Δυο αδελφές λήστεψαν κοσμηματοπωλείο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της πόλης χτυπώντας την ιδιοκτήτρια
 
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τις «τσίμπησαν» όμως στο πι και φι πριν προλάβουν …να δουν τα κλοπιμαία
 
Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο από δυο σεσημασμένες Ρομά λησταρχίνες έγινε την Τετάρτη 6 Μαρτίου μέρα μεσημέρι και στο κέντρο της πόλης! Όμως είχε άδοξο τέλος γι αυτές αφού η Ομάδα ΔΙΑΣ τις «τσάκωσε» στο πι και φι!
Οι λησταρχίνες χτύπησαν την ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου
Ήταν περίπου στις 4.10 μ.μ. και η 38χροη ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου επί της οδού Μ. Καραολή παρέμεινε στο κατάστημά της παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει η αγορά επειδή είχε να κάνει κάποιες δουλειές. Τότε «μπούκαραν» με άγριες διαθέσεις δυο γυναίκες ηλικίας 32 και 26 ετών και άρχισαν να τη χτυπούν στο κεφάλι και σ’ άλλα μέρη του σώματός της με τα χέρια και τα πόδια προκειμένου να την ακινητοποιήσουν, πράγμα που κατάφεραν. Έτσι πήραν δυο κοσμηματοθήκες που περιείχαν ασημένια κοσμήματα, αξίας 300 ευρώ σύμφωνα με την εκτίμηση της ιδιοκτήτριας και αποχώρησαν.
Δεν πρόλαβαν ούτε να τα δουν…ούτε να τα «χαρούν»
Αμέσως η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την αστυνομία της οποίας η κινητοποίηση ήταν άμεση και …δραστική! Μετά από ένα 10λεπτο (γύρω στις 4.20 μμ.) από την διάπραξη της ληστείας αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τις λησταρχίνες οι οποίες είναι και αδελφές και έχουν και στο παρελθόν συλληφθεί για άλλες παράνομες ενέργειες όπως κλοπές και ναρκωτικά.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν οι δύο κοσμηματοθήκες με όλα τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Να σημειώσουμε ότι η 38χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά από την άσκηση βίας μετέβη στο νοσοκομείο Ξάνθης και μετά την παροχή Πρώτων Βοηθειών αποχώρησε. Οι δράστιδες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…