Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Άλλη μία πρωτιά για τον Μάνθο Βαλσαμίδη

Άλλη μία πρωτιά για τον Μάνθο Βαλσαμίδη

0
anarixisi-empros

Κατέκτησε την 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος Νέων στην αγωνιστική αναρρίχηση

Κέρδισε την αναγνώριση συναθλητών και αντιπάλων ο αθλητής του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης      

 
Άλλη μία πρωτιά σημείωσε φέτος ο Ξανθιώτης αθλητής Αγωνιστικής Αναρρίχησης, Μάνθος Βαλσαμίδης, καθώς μετά την 1η θέση που κατέλαβε στον Α΄ Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Νέων στην Κομοτηνή τον περασμένο μήνα, ήρθε και η 1η θέση στον Β΄ Αγώνα Κυπέλλου, στον Βόλο, στις 24 Νοεμβρίου 2012.
Με ιδιαίτερη άνεση ο Μάνθος κέρδισε όλους τους αντιπάλους του και σε συνδυασμό με την νίκη του στον αγώνα της Κομοτηνής, ανακηρύχθηκε 1ος νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας Νέων στην κατηγορία “προαγωνιστική Α”.
Από την πρώτη στιγμή που συμμετείχε στους αγώνες ο αθλητής του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης έδειξε το ιδιαίτερο ταλέντο του στην αναρρίχηση χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι ο νικητής, κερδίζοντας την αναγνώριση των συναθλητών του από όλη την Ελλάδα.
Ο Μάνθος Βαλσαμίδης για μια ακόμη φορά έδωσε ιδιαίτερη χαρά και έκανε να νοιώσουν υπερήφανοι όλοι στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Ξάνθης.
Έτσι τα μέλη του ΕΟΣ ευχήθηκαν στον αθλητή να είναι υγιής και τόνισαν ότι είναι σίγουροι πως θα πανηγυρίσουν μαζί του μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον.
Εκτός από τις ιδιαίτερες ικανότητες του στην αναρρίχηση, ο Μάνθος Βαλσαμίδης είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας παιδιού και σίγουρα θα αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμηση. Ξεκίνησε να διαγράφει την δική του πορεία στην ιστορία του Ε.Ο.Σ. Ξάνθης και είναι βέβαιο ότι θα γράψει το όνομά του μεταξύ των άλλων μεγάλων αθλητών του συλλόγου, του Αλέξανδρου Μπουγιουκλού, του Σταύρου Τσακίρη, των αδερφών Αναστασιάδη, του Νίκου Κρούπη, του Στέλιου Δασκαλόπουλου, του Δημήτρη Δοβρίδη, του Γιώργου Χατζηιωάννου κ.ά.      
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr  

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…