Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Επίσημη πρώτη η Δευτέρα για το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο της Μητρόπολης

Επίσημη πρώτη η Δευτέρα για το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο της Μητρόπολης

0
giatros_piesi-empros

Σε πρώτη φάση θα λειτουργεί πειραματικά 3 φορές την εβδομάδα  

Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στις 18.00 θα τελεστούν τα εγκαίνια του κοινωνικού ιατρείου και φαρμακείου της Μητρόπολης Ξάνθης, στο χώρο όπου στεγάζεται στην οδό Μητροπολίτου Ανθίμου 1, απέναντι από το Μητροπολιτικό Μέγαρο.
Το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση πειραματικά, τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη από 15.00 έως 17.00, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα, ώστε να επέλθουν βελτιώσεις στη λειτουργία του.
Το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο, όπως επισημαίνεται από τη Μητρόπολη Ξάνθης, δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει το κράτος ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Θα δέχεται για εξέταση μόνο όσους συνανθρώπους μας είναι μακροχρόνια άνεργοι, δεν παίρνουν επίδομα ανεργίας και δεν έχουν κανενός είδους ασφάλιση. Δε θα δέχεται ασφαλισμένους από οποιοδήποτε φορέα.
Το πρόγραμμα λειτουργίας του θα εκδίδεται ανά εβδομάδα και θα τίθεται σε γνώση του κοινού εγκαίρως σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Το κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο θα λειτουργεί χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών από εθελοντές ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές και πολίτες της πόλης μας. Κανένας δεν θα αμείβεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ανοίγει από ώρα σε ώρα το taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Προσυμπληρωμένες δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους – Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τροπ…