Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Οι «Μπόνι και Κλάιντ» του Δροσερού

Οι «Μπόνι και Κλάιντ» του Δροσερού

0

Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα

Σε δυο μέρες δυο ληστείες  με  θύματα ηλικιωμένους. Ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία παρά τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης

«Μπόνι και Κλάιντ» (διάσημο ζευγάρι ληστών) …την είδαν στο Δροσερό και η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθη δεν προλαβαίνει να «συμμαζεύει» ζευγάρια που διαπράττουν ληστείες στην Ξάνθη! Δυο ληστείες μέσα σε δυο μέρες (Τετάρτη και Πέμπτη) με τον ίδιο τρόπο και θύματα κυρίως ηλικιωμένους δημιουργούν ανησυχία και ανασφάλεια στην τοπική κοινωνία και επιβεβαιώνουν ότι το Δροσερό αποτελεί φυτώριο εγκληματικότητας και παραβατικότητας στην πόλη, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στον οικισμό, όπως μας πληροφορεί ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Γιώργος Γκοδοσίδης. 

Χτύπησαν  ένα 63χρονο και τον λήστεψαν
Το βράδυ τις Πέμπτης 30 Αυγούστου κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη ένας 30χρονος και μία 35χρονη από το Δροσερό πλησίασαν τον 63χρονο και αφού τον χτύπησαν με κλωτσιές και γροθιές, του απέσπασαν χρηματικό ποσό 350 ευρώ.
Ο 63χρονος με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και νοσηλεύεται.

Τους «τσίμπησαν την Παρασκευή το πρωί
Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγες ώρες, την Παρασκευή το πρωί τις πρώτες πρωινές ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν Στην κατοχή της 35χρονης, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 335 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Σημειώνεται επίσης ότι ο 30χρονος δράστης έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.  

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…