Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Βανιάνο

Τροχαίο ατύχημα κοντά στο Βανιάνο

0
troxaio_07_2012-empros

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πλάγια στο χαντάκι

Φορούσε ζώνη και δεν τραυματίστηκε. Άμεσα έσπευσαν ΕΚΑΒ και τροχαία      

Λίγο πριν τις 8.30 µµ το απόγευµα της Κυριακής και ενώ η έξοδος της Εγνατίας οδού στην περιοχή του Βανιάνο µε κατεύθυνση προς την πόλη παρουσίαζε αυξηµένη κίνηση λόγω της επιστροφής των παραθεριστών από τις παραλίες της Περιφέρειας ή από τις θερινές διακοπές, τροχαίο ατύχηµα σηµειώθηκε στην αντίθετη πλευρά του δρόµου.
Η οδηγός έχασε τον έλεγχο στην επαρχιακή οδό και προκειµένου να µην φύγει στο αντίθετο ρεύµα, όπου τα αυτοκίνητα είχαν σχηµατίσει ουρά, έστριψε δεξιά το τιµόνι µε απότοµο φρενάρισµα και βγήκε έξω από το δρόµο. Λίγα εκατοστά πριν την κολώνα της ΔΕΗ το αυτοκίνητο προσγειώθηκε πλάγια από την πλευρά του οδηγού στο χαντάκι.
Πολλά αυτοκίνητα σταµάτησαν στην άκρη του δρόµου, προκειµένου να βοηθήσουν την οδηγό.
Η τυχερή γυναίκα που βρισκόταν µόνη στο αυτοκίνητο, βγήκε µέσα από το όχηµα σώα και αβλαβής, χωρίς να έχει την παραµικρή αµυχή. Φορούσε ζώνη ασφαλείας και γι’ αυτό και η ίδια παραδεχόταν ότι το µόνο που έπαθε ήταν µεγάλο… σοκ.
Άµεσα έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Τροχαία που κλήθηκαν στο σηµείο. Οι νοσηλευτές αφού διαβεβαιώθηκαν ότι η κατάσταση της υγείας της γυναίκας δεν αποπνέει κανένα κίνδυνο, αποχώρησαν.
Το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζηµιές, αλλά δεν καταστράφηκε εντελώς.
Να σηµειώσουµε ότι η στροφή στο σηµείο είναι πολύ επικίνδυνη εξαιτίας της λανθασµένης κλίσης, που έχει αποτελέσει αιτία για την πρόκληση και άλλων τροχαίων ατυχηµάτων.  
Προσοχή στους δρόµους των παραλιών
Η κυκλοφορία στους δρόµους που οδηγούν στις παραλίες της Περιφέρειας, ιδιαίτερα τις ηµέρες και ώρες αιχµής απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση. Οι συγκρούσεις µε υλικές ζηµιές είναι συχνό φαινόµενο και γι’ αυτό οι οδηγοί οφείλουν να συµµορφώνονται στο ελάχιστο, τηρώντας τους κανόνες του κ.ο.κ., ώστε να µειώνεται ο κίνδυνος πρόσκλησης σοβαρών τροχαίων ατυχηµάτων.
Το σαββατοκύριακο άλλο ένα τροχαίο σηµειώθηκε στη διασταύρωση του Φαναρίου Ροδόπης, ενώ και στην περιοχή της Περάµου Καβάλας συνέβη ατύχηµα, µε αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε στύλο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευτυχώς, προκλήθηκε µόνο ελαφρύς τραυµατισµός και υλικές ζηµιές.  

 

Ελένη Διαφωνίδου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…