Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Skoda Ξάνθη: «Πρώτη» με απουσίες

Skoda Ξάνθη: «Πρώτη» με απουσίες

0
plano_07_12-empros

Παρουσιάστηκαν εννιά «νέοι» και αναμένονται άλλες τρεις μεταγραφές

Ουζουνίδης: «Στόχος να κρατήσουμε τα θετικά της περσινής σεζόν και να βελτιωθούμε»          

Με αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της Skoda Ξάνθη που σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι απουσίες αφορούσαν τρεις παίκτες που πήραν παράταση μίας ημέρας (σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων της ομάδας) και θα επιστρέψουν σήμερα, αλλά και αυτούς που αναμένεται να προστεθούν στο ¨ρόστερ¨ της ξανθιώτικης ομάδας ως νέα μετεγγραφικά αποκτήματα.
Συγκεκριμένα από τη χθεσινή ¨πρώτη¨ απουσίαζαν οι Μαρσελίνιο, Βιβιανί και Ρικάρντο Ντάνι.
Παράλληλα, όπως δήλωσε ο προπονητής της Skoda Ξάνθη, Μαρίνος Ουζουνίδης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι τρεις, ίσως και τέσσερις ποδοσφαιριστές και καθώς το νέο «αίμα» μπήκε ήδη στη μεγάλη ομάδα, αυτοί που θα αποκτηθούν θα είναι παίκτες με εμπειρία.
Οι μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί το ¨ρόστερ¨ αφορούν έναν κεντρικό κι έναν πλάγιο (αριστερό) αμυντικό, έναν επιθετικό (φήμες έκαναν λόγο για τον Άγγελο Χαριστέα!) αλλά κι έναν μέσο υπό προϋποθέσεις (σ.σ. σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος εκ των Βασιλακάκη, Μαρσελίνιο ή Ντάνι).
Όσον αφορά τις παρουσίες, εκτός από τους παίκτες που έμειναν στην ομάδα από πέρσι, σε αυτούς προστέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ονουάτσι, Τριάδης, Κούτεφ και οι Νάκας, Ράνος, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Δουμάνης που προωθήθηκαν από την Ομάδα Νέων, όπως επίσης την πρώτη του εμφάνιση έκανε και ο Νίκος Ουσταμπασίδης που θα αντικαταστήσει τον Σάββα Καρυπίδη στη θέση του βοηθού προπονητή.
Να σημειώσουμε τέλος ότι την επίσημη ¨πρώτη¨ παρακολούθησαν περίπου 70 φίλαθλοι της Ξάνθης, οι οποίοι όμως δεν ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί όπως τις προηγούμενες χρονιές και αρκέστηκαν σε ένα χειροκρότημα ώστε να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.
* Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την επίσημη ¨πρώτη¨ στην επόμενη σελίδα.    
Δηλώσεις:  
Μαρίνος Ουζουνίδης: «Έχουμε αρκετά νέα παιδιά μαζί μας με τα οποία θα δουλέψουμε, ενώ σίγουρα θα γίνουν 2-3, ίσως και 4 προσθήκες που αφορούν κεντρικό αμυντικό και αριστερό μπακ, επιθετικό και ίσως έναν κεντρικό μέσο. Ελπίζω φέτος να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και καλά αποτελέσματα σε μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος απ’ ότι πέρσι και να βελτιωθούμε εκεί που χρειάζεται για να φτάσουμε ψηλότερα».
Μπέντζαμιν Ονουάτσι: «Η Skoda Ξάνθη έχει ένα πολύ καλό πλάνο και αυτό ήταν που με οδήγησε στο να έρθω. Για τους στόχους, εκτός από 2-3 ομάδες οι υπόλοιπες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους κι έτσι μπορεί να βρεθούμε ακόμη και σε μία θέση που οδηγεί στα πλέι – οφ, αρκεί να δουλεύουμε με μεθοδικότητα και να βάζουμε τα δυνατά μας στις προπονήσεις και τους αγώνες».
Παναγιώτης Τριάδης: «Είχα ακούσει καλά λόγια από τον Βλαχοδήμο για την ομάδα και ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στην Ξάνθη. Προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω πολλά γκολ για να βοηθήσω την ομάδα και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχω πάθος με το ποδόσφαιρο κι ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με φέρανε εδώ».
Αντώνης Ράνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την πορεία μου στην Ομάδα Νέων φέτος έφτασα να παίζω στη μεγάλη ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Σπύρος Βάλλας: «Είναι μία καινούρια σεζόν κι εμείς μπαίνουμε στην προετοιμασία με πολύ όρεξη για δουλειά και επιτυχίες. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δουλέψουμε με οδηγό μας το περσινό θετικό σερί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι είμαστε προνομιούχοι που βρισκόμαστε σε μία ομάδα που αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς».
Μάρκο Μαρκόφσκι: «Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά γιατί πέρσι η προσπάθεια μας έμεινε στη μέση. Ελπίζω και φέτος να σκοράρω αρκετά γκολ για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».    
Δημήτρης Καλτέκης
dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Το πανόραμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Αποτελέσματα, σκόρερς και βαθμολογίες σε όλες τις κατηγορίες Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρ…