Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας της Ξάνθης με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα

Συνέχεια στα φιλικά προετοιμασίας της Ξάνθης με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα

0
endekada-2017

Καλύτερη από τους «Φαίακες» η ξανθιώτικη ομάδα που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης στο Πράβετς της Βουλγαρίας, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να δίνει την περασμένη Κυριακή το δεύτερο φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα, μετά το 3-0 της Πέμπτης επί της Σπαρτάκ Πλέβεν.

Η φιλική αναμέτρηση με τους «Φαίακες» έγινε στο Τέτεβεν και δεν είχε σκορ καθώς έληξε 0-0, παρά τις προσπάθειες της ξανθιώτικης ομάδας που είχε περισσότερες καλές στιγμές.

Στο ξεκίνημα του αγώνα την κεφαλιά του Μπαλάφα απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στη συνέχεια ο Κασάδο στο 22′, ο Φασίδης στο 37′ και ο Σβάρνας με κεφαλιά στο 42′ είχαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη η Ξάνθη απείλησε με τον Κάστρο, ο οποίος ήταν άτυχος στις τρεις τελικές του προσπάθειες, με αποτέλεσμα το 0-0 να “σφραγίσει” την φιλική αναμέτρηση.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και σ’ αυτό το παιχνίδι, προκειμένου σταδιακά να αρχίσουν να αποκτούν αγωνιστική φόρμα, καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα (19-20 Αυγούστου) είναι προγραμματισμένη η έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στο φιλικό με την Κέρκυρα αγωνίστηκαν οι:

(α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35′ Φασίδης).

(β’ μέρος): Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση, με ασκήσεις στο γήπεδο και στη συνέχεια το πρόγραμμα χαλάρωσης στην πισίνα. Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν… κενό για την ξανθιώτικη ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να ανακτούν τις δυνάμεις τους για τη συνέχεια των αυξημένων απαιτήσεων, μέχρι και το τέλος του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Επόμενο φιλικό για τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς είναι προγραμματισμένο το απόγευμα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης στο Πράβετς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης, ο οποίος χθες είχε τα γενέθλιά του, με τους συμπαίκτες του να του κάνουν έκπληξη με τούρτα και ευχές!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τη Γεωργία

Σε σοκ βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Έλληνας διεθνής που ήταν στην αποστολή της …