Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Μία καλαίσθητη «Αποθήκη» για όλους τους ξανθιώτες

Μία καλαίσθητη «Αποθήκη» για όλους τους ξανθιώτες

0
apothiki3_07_2012-empros

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια του νέου wine bar/bistro του ξενοδοχείου Elisso

Ένας χώρος πλήρως ανακαινισμένος με βασική φιλοσοφία τη στήριξη της τοπικής οικονομίας φιλοδοξεί να ομορφύνει τις ώρες χαλάρωσης συμπολιτών και επισκεπτών

Τα εγκαίνια του νέου πλήρως ανακαινισμένου wine bar/ bistro δίπλα στην είσοδο του  ξενοδοχείου Elisso πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην μεγάλη και ατμοσφαιρική αυλή του καταστήματος στους πρόποδες της Παλιάς Πόλης.
Στην τελετή προσήλθαν συγγενείς και φίλοι της νέας διοίκησης που έχει αναλάβει εδώ και 7 μήνες το ξενοδοχειακό συγκρότημα, καθώς και πολλοί ξανθιώτες που γνωρίζουν και αγαπούν την περιοχή του πρώην Ξενία.

Εγκαίνια με ευχές, κρασί, φίλους και πλούσιο μπουφέ
Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, ο οποίος μαζί με τις ευχές του για την προκοπή και την επιτυχία της νέας αυτής επιχειρηματικής προσπάθειας, υπογράμμισε την ευλογία της εργασίας και των εργατικών ανθρώπων.
Οι παρευρισκόμενοι μετά την ολοκλήρωση της τελετής είχαν και αυτοί την ευκαιρία να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες, να συνομιλήσουν μαζί τους και να απολαύσουν το χώρο, αλλά και τον πλούσιο και ντελικάτο μπουφέ της εκδήλωσης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε και η πάντα κομψή Ελένη Κίτσου, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Πλήρως ανακαινισμένος ο χώρος της «Αποθήκης»
Πρόκειται για ένα μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο, αρκετά μεγάλο και φωτεινό στο εσωτερικό με τη γνώριμη θαυμάσια αυλή του ξενοδοχείου, όπου έχουν δημιουργηθεί διαφορετικές «γωνιές», ανάλογα με το αν πρόκειται για ποτό, συνοδευτικά εδέσματα, έξοδο με τα παιδιά ή με μεγάλη παρέα. 
Ο χώρος του wine bar/ bistro προσφέρεται για συναντήσεις και χαλάρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τον άνετο χώρο του, το όμορφο περιβάλλον και βέβαια τη μοναδική δροσιά που προσφέρει τις καλοκαιρινές βραδιές.

Βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας η στήριξη της τοπικής αγοράς
Αυτή είναι και η κατεύθυνση που επιδιώκει να δώσει η διοίκηση στο κατάστημα, όπως μας εξήγησε ο διευθυντής του συγκροτήματος κ. Άκης Καραλιόπουλος, ο οποίος ανέφερε στο «Ε» ότι αυτός ο προνομιακός χώρος απευθύνεται σε όλους τους ξανθιώτες, χωρίς διακρίσεις και για κάθε είδους κοινωνική συνάντηση ή έξοδο. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια που γίνεται εδώ και 7 μήνες –από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση- για την αναβάθμιση και αναδιοργάνωση του χώρου.
Ακόμη, τόνισε ότι η βασική φιλοσοφία της επιχείρησης αφορά τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. «Όλοι οι προμηθευτές μας είναι από την Ξάνθη γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι το σωστό. Επίσης, δίνουμε βαρύτητα στη προώθηση των τοπικών οίνων πρώτα, αλλά και όλων των αποσταγμάτων από την περιοχή, ακόμη και τη μπύρα ‘Βεργίνα’», σημείωσε ο κ. Καραλιόπουλος, υπογραμμίζοντας επιπλέον: «η πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο προσιτό για όλους. Γι’ αυτό και οι τιμές μας είναι τιμές κρίσης για να απευθύνονται σε όλα τα πορτοφόλια». 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε ισχύ το «Καλάθι των Νονών» – Έρχεται και το «Καλάθι του Πάσχα»

Παραμένει ενεργό το «Καλάθι της Σαρακοστής» έως τις 4 Μαΐου Από εχθές Δευτέρα 22 Απριλίου …