Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Πάνε διακοπές τα μέλη του ΕΒΕ με …κουπόνια

Πάνε διακοπές τα μέλη του ΕΒΕ με …κουπόνια

0
eve-empros

Με 48 ευρώ, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της χώρας μέχρι το Μάιο του 2013.
Συνεργασία του ΕΒΕ Ξάνθης με τουριστική εταιρεία

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες που για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα αυτή

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και ιδιαίτερη η ικανοποίηση των επαγγελματικών μελών του Επιμελητηρίου Ξάνθης που για πρώτη φορά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν φτηνές διακοπές σε όλη της Ελλάδα πληρώνοντας μόνο 48 ευρώ το άτομο. Μια δυνατότητα που δεν την είχαν αφού ως αυτοαπασχολούμενοι δεν είχαν δικαίωμα να μετάσχουν σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και έρχεται σε μια στιγμή που ο κλάδος τους έχει πληγεί καίρια από την οικονομική κρίση και οι διακοπές φαντάζουν μακρινό όνειρο για πολλούς, οπότε και αποκτά ιδιαίτερη σημασία μια τέτοια ευκαιρία

Διακοπές με κουπόνια για τα μέλη του ΕΒΕ
Όπως μας πληροφορεί η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕ Ξάνθης κα Ελένη Κίτσου, το Επιμελητήριο σε συνεργασία με μια ιδιωτική τουριστική εταιρεία παρέχει την ευκαιρία στα τακτοποιημένα μέλη του (αυτά που έχουν πληρώσει την εισφορά τους) να κάνουν 4ήμερες διακοπές σ’ όλα τα μέρη της Ελλάδος τα οποία αναγράφονται στο φυλλάδιο που θα τους δοθεί,  σε ξενοδοχεία 2 ή 4 αστέρων μόνο αγοράζοντας ένα κουπόνι των 48 ευρώ που ισχύει για ένα άτομο και  καλύπτει  4 διανυκτερεύσεις. Επειδή όμως η ημιδιατροφή είναι υποχρεωτική(από την Ε.Ε.)πρέπει το μέλος μαζί με το κουπόνι να δηλώσει και την ημιδιατροφή των 10 ή των 20 ευρώ που προτιμά. Έτσι το ποσό ανεβαίνει στα 58 ευρώ για τέσσερις διανυκτερεύσεις και ημιδιατροφή. Η προσφορά αυτή ισχύει από το 1 Ιουνίου 2012 μέχρι 31 Μαΐου 2013.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα και στην παρέα του μέλους που δεν μπορεί να μην είναι απαραίτητα μέλος του Επιμελητηρίου Ξάνθης να εξαγοράσουν κουπόνια των 48 ευρώ με 5 μόλις ευρώ και έτσι να επωφεληθούν περισσότεροι.

Εξαντλούνται τα 450 κουπόνια
Η κα Κίτσου έχει κάνει μια προσπάθεια ενημέρωσης όλων των μελών τόσο μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου που έχει ανανεωθεί αισθητά όσο και με ενημερωτικά δελτία στον Τύπο. Ήδη όπως μας πληροφορεί οι  επαγγελματίες πραγματικά έχουν χαιρετίσει αυτή την προσπάθεια και ήδη εξαντλούνται τα 450 κουπόνια που έχει στη διάθεσή του το ΕΒΕ ενώ από το Επιμελητήριο θα επιχειρήσουν να πάρουν κι άλλα ώστε να εξυπηρετήσουν περισσότερα μέλη.

Ένα ΕΒΕ κοντά στα μέλη του…
Η κα Κίτσου σημειώνει ότι ο κύριος στόχος του Επιμελητηρίου είναι να εξυπηρετεί τα μέλη του σ’ όλα τα επίπεδα.  Να τους παρέχει όλες τις δυνατότητες μέσω προγραμμάτων, να τους ενημερώνει σωστά για όλα όσα τους αφορούν, να δημιουργεί διαύλους επικοινωνίας με ξένα επιμελητήρια ώστε να προωθείται η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, να κλείνει συνεργασίες που θα αποφέρουν οφέλη στα μέλη του και γι αυτό όλες οι προσπάθειες που γίνονται συγκλίνουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και αυτή η προσπάθεια. Να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη του για λίγες μέρες ξενοιασιάς σε τιμή…κρίσης!

 
Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινά σήμερα η καταβολή των συντάξεων Μαΐου

Ποια επιδόματα θα καταβληθούν μέχρι τις 26 Απριλίου Σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου το απόγευμ…