Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Συνέχεια στην κόντρα για τα λουτρά δίνει ο Τσολακίδης

Συνέχεια στην κόντρα για τα λουτρά δίνει ο Τσολακίδης

0
tsolakidis_3-web

Απαντά στην κριτική Τσιτιρίδη για τη σημερινή κατάσταση των λουτρών της Ποταμιάς

Αν και παρήλθε μία εβδομάδα, συνέχεια δίνει ο δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης στην κόντρα με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργο Τσιτιρίδη, που αυτή τη φορά ξεκίνησε με φόντο τα λουτρά της Ποταμιάς.
Ο Γιώργος Τσιτιρίδης άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για την παραμελημένη εικόνα και για τη μη λειτουργία των λουτρών, ενώ επέρριψε ευθέως ευθύνες στον ίδιο το δήμαρχο και στον πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ακίνητης περιουσίας Τάσο Καρακώστα.
Με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Τσολακίδης απαντά τόσο στις γενικές όσο και τις προσωπικές βολές του Γιώργου Τσιτιρίδη, αν και σε σύντομο κείμενο, τονίζοντας αφενός ότι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κινείται στο επίπεδο των εντυπώσεων, αφού γνωρίζει την πραγματική κατάσταση και αφετέρου ότι τα λουτρά θα λειτουργήσουν σύντομα με το προσωπικό από την κοινωφελή εργασία, αφού επισκευαστούν οι ζημιές από τις πλημμύρες.

Η ανακοίνωση Τσολακίδη
Ο από τύχη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων με δελτίο τύπου μας εγκαλεί γιατί δεν λειτουργούν τα Ιαματικά Λουτρά της Γενισέας στην Ποταμιά. Βέβαια επανειλημμένα έχει ενημερωθεί ότι το πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, για κακή του τύχη ξεκινά η κοινωνική εργασία οσονούπω οπότε για ένα πεντάμηνο θα έχουμε προσωπικό και θα λειτουργήσουν οι λουτήρες.
Όσον αφορά τις  ‘’ εικόνες θλίψης και ντροπής ’’ γνωρίζει ότι οι δυο χώροι είχαν υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες και έπρεπε να ξαναεπισκευαστούν. Αν και είναι ενημερωμένος, καλά θα είναι να του θυμίσουμε ότι ήδη με συντονισμένες ενέργειες μας με τον φορέα Ιαματικών Λουτρών έχουμε ολοκληρώσει την παραχώρηση για 40 χρόνια.
Ακόμη γνωρίζει ότι με ενέργειες δικές μας προς την αποκεντρωμένη διοίκηση υποβάλλαμε σχέδιο και ζητάμε να κατοχυρωθούν κάποιες γεωτρήσεις στο Δήμο γιατί χωρίς το Ιαματικό νερό δεν υπάρχει λουτρόπολη.
Για τα υπόλοιπα περί πανηγυριών-εγκαινίων του απαντάμε ότι ‘’ όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ’’. Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και ο σοφός λαός μας θα μας κρίνει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εγκρίνεται το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών από τον Δήμο Τοπείρου

Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π στο Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη Η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού…