Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Δίαυλος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το Γερμανικό αδελφό κόμμα

Δίαυλος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το Γερμανικό αδελφό κόμμα

0

Επίσκεψη της Γερμανίδας Ευρωβουλευτού του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), κας Jutta Steinruck

«Η Γερμανία δεν έχει μόνο το πρόσωπο της Μέρκελ». Ο Αβδηρίτης Γιώργος Βασιλειάδης φέρνει την γερμανίδα πολιτικό στα Άβδηρα την Παρασκευή

Το μήνυμα ότι «η Γερμανία δεν έχει μόνο το πρόσωπο της Μέρκελ» φέρνει ο ερχομός της Γερμανίδας Ευρωβουλευτού του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), υπεύθυνης για εργασιακά θέματα,  κας Jutta Steinruck που επισκέπτεται την Ξάνθη και ιδιαίτερα το δήμο Αβδήρων την Παρασκευή 8 Ιουνίου.
Συνδετικός κρίκος μεταξύ της Γερμανίδας πολιτικού είναι το μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας και Αβδηρίτης στην καταγωγή κ. Γιώργος Βασιλειάδης που διαμένει στη Γερμανία και έθεσε υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο τους ΠΑΣΟΚ Ξάνθης στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

«Η Γερμανία δεν έχει μόνο το πρόσωπο της Μέρκελ»…
«Η Ευρώπη αλλάξει…η Γερμανία αλλάζει…Γερμανία δεν είναι μόνο το πρόσωπο της Μέρκελ. Το  SPD έρχεται στην εξουσία στις επόμενες εκλογές μ’ ένα πρόγραμμα υπέρ της ανάπτυξης που σπάει το φαύλο κύκλο της λιτότητας που έχει οδηγήσει όλη της Ευρώπη και πολύ περισσότερο τη χώρα μας το πρόγραμμα της Μέρκελ. Μ’ ένα πρόγραμμα που «βάζει πλάτη» στους αδύναμους και οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης στην ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Βασιλειάδης στο «Ε». Το SPD είναι «αδελφό κόμμα» με το ΠΑΣΟΚ και γι αυτό το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα επισκέψεων της κας Steinruck με σειρά συναντήσεων της με αυτοδιοικητικούς αλλά και άλλες εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα ης επίσκεψης
Συγκεκριμένα η κα Steinruck θα έχει συνάντηση της Παρασκευή στις 9 το πρωί με τον αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Φώτη Καραλίδη. Στη συνέχεια με τον δήμαρχο Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στα Άβδηρα και θα ξεναγηθεί στον οικισμό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Αβδήρων. Επίσης θα επισκεφτεί τον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων και θα της παρατεθεί γεύμα σε παραλιακή ψαροταβέρνα του Μυρωδάτου. Εκεί θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες
το Σάββατο προγραμματίζεται συνάντηση με το Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου και σειρά επισκέψεων και ξεναγήσεων στον έτερο παραλιακό δήμο. Έχει προηγηθεί η επίσκεψη στα Άβδηρα Γερμανού βουλευτή Heil από την περιοχή της Βάδης Βυρτεμβέργης, κρατίδιο στο οποίο ανήκει ο Δήμος Μανχάιμ (Βουλευτής που προέρχεται πάντως από τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU/CSU))  

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δένδιας: Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας

Σε καθαρά θεσμικό πλαίσιο και σε μάλλον χαμηλούς τόνους κυμάνθηκε η ομιλία του Νίκου Δένδι…